Welke Display Racks zijn geschikt voor het gebruik van plexiglasmaterialen?

- May 11, 2017-

Welke displayracks zijn geschikt voor het gebruik van plexiglasmaterialen?

Plexiglas, ook bekend als acryl . Als een hoogwaardig kunststofmateriaal, acrylproducten naast het originele materiaal met hoge permeabiliteit, hoogtepunt, geen bubble eigenschappen, of het nu de uitstraling van de materiële textuur is, of voelen, zijn vol van verstand. Geschikt voor high-end clubs, tentoonstellingszalen, product introductie en andere aspecten van gebruik, het kan het merkbeeld verbeteren.


Acrylic Book Stand.jpg

  

Bijvoorbeeld, de nieuwe producten racks van de tentoonstellingszaal. Productprestatiekaart, prijskaart, promotiekolom van de winkelcentra. Het hotelrestaurant drank een menukaart. Business conference naamkaart, informatiebalk. Supermarkt promotionele kaarten, magazijnrek van de cafe winkel. De bedrijfscorridor tekens, de afdeling van de jobkaart, de promotie display van de bank, creditcard aanvraagformulier rek, postkantoor koerierformulier rek, etc., kan het plexiglas materiaal gebruiken.

 

Met plexiglas / acrylmaterialen voor het produceren van deze producten of informatie display, niet alleen kan mode, het uiterlijk is ook prima. Als het product ook zeefdruklogo of kleurinktjetpromotie inhoud, maar ook het algemene merkbeeld verbeteren. Plexiglass producten display stand is een groot aantal bedrijven om de promotie van onontbeerlijke promotiemateriaal te bevorderen.


Een paar:Wat is de dikte van acryljuwelen? Volgende:Eigenschappen voor acryl doos