Waarom acryl op maat gemaakt product proofing dan de massaproductie prijs duur?

- Jan 18, 2018-

Waarom acryl op maat gemaakt product proofing dan de massaproductie prijs duur?

Tegenwoordig gebruiken veel displaystands of dozen plexiglasmaterialen die aangepast moeten worden, en aangepaste acrylverf doorloopt een reeks zoekopdrachten en selecties om te bepalen of het de juiste acrylfabrikant voor hun producten is. Nadat de selectie is vereist om plannenonderzoek te verzenden. Acrylfabrikanten zullen gebaseerd zijn op klantvereisten en productafmetingen, enz. Om een offerte te maken! Veel klanten begrijpen echter niet waarom de prijs van proofing duurder is dan de bulk. Xiaobian volgt om met u te delen wat is dit?


Acrylproducenten bieden zelfs niet blind aan. Volgens de Kai Lectra acryl verwerkingsbedrijf citaten en productie-ervaring geconcludeerd dat: alvorens te citeren, moeten we eerst bepalen het product is uw eigen verwerkende bedrijven die geschikt zijn voor de productie van producten. Ten tweede is het aantal aangepaste klanten een belangrijke factor die van invloed is op de offerte. Sinds de oudheid hebben een grote hoeveelheid prijs uitstekende argumenten. Om nog maar te zwijgen over het aantal aangepaste acrylproducten heeft misschien niet veel, maar het aantal van één en meer dat er een onderscheid is.


Bijvoorbeeld, de prijs van een aantal algemene verwerkingsinstallaties wordt beschouwd als proefprijs. Omdat het maken van een en het maken van 10, 100 1000, allemaal hetzelfde om cartografie, schimmel en ga zo maar door deze processen. Bovendien is het aantal van slechts één, als in het productieproces een beetje gesloopt is, de verantwoordelijkheid van acrylfabrikanten. Dit is dus de meest fundamentele reden.


Natuurlijk, de acryl verwerkingsfabriek zal niet alleen zichzelf, onder normale omstandigheden, de monsterkosten uiteindelijk beschouwen, maar in de follow-up zullen grote goederen gebaseerd zijn op de prijs van het product om de monsterkosten aan te passen, je kunt ook een monster vermijden vergoedingen, kunt u ook Sample vergoeding berekend op basis van de kosten van de partij. Deze zijn gebaseerd op het aantal producten dat de klant heeft afgesloten!


Dus, als u voldoet aan de behoefte om voorbeelden van fabrikanten te ontvangen, begrijp dan veel!


Een paar:Aangepaste heldere acryl bloembak Volgende:Lijmmethode van acryl