Waarom kiezen voor acryl frame?

- May 22, 2017-

Acryl frame is momenteel erg populair in de markt, omdat de acryl frame vele voordelen heeft. Daarna gingen we om te inventariseren wat de voordelen van acryl frame!Acryl fotolijst is de belangrijkste productiemateriaal is acryl, ook bekend als plexiglas, en sommige acryl frames zullen plastic of hout, metaal voor de verpakking van de grens; met de fabrikanten zelf met een verscheidenheid van materialen ontworpen chassis (ook bekend als Base), zodat de acryl frame zal gebeuren, in het materiaal is zeer goed om te ontmoeten.


Acryl Foto Frame Advantage(1)

Goede vorm, niet breekbaar is het eerste grote voordeel van acryl frame. Dit is ook de belangrijkste reden waarom fabrikanten kiezen voor acryl als het voornaamste materiaal van het frame. Acryl frame en de algemene gewone glazen rand ten opzichte van een zeer groot voordeel, en gewoon glas is gemakkelijk te breken, moeilijk op shape, het gebruik van acryl als het belangrijkste materiaal geproduceerd, opslaan van de kosten en het rendement te verbeteren.

Acryl Foto Frame Advantages(2)

Transparantie is een goede, sterke weerstand is het grootste voordeel van de acryl frame. Acryl frame in vergelijking met de gewone glazen rand, doorschijnend beter, meer agressieve. Er wordt gezegd dat in sommige landen is duidelijke wetgeving, alle kinderactiviteiten in het venster van het glas zijn vervangen door acrylplaat, vanwege haar sterke weerstand, niet breekbaar is.


Acryl Foto Frame Advantages(3)

Gemakkelijke verwerking is het derde grootste voordeel van acryl fotolijst. Acryl frame in de verwerking van de temperatuurvoorschriften zijn niet hoog, zolang de temperatuur bereikt 180 graden Celsius, kunt u het acryl materiaal verwerken, het moet niet te hoog temperatuur, nogmaals voor de fabrikanten om kosten te besparen, is ook milieuvriendelijk. Wanneer de temperatuur wordt hersteld tot kamertemperatuur, kan het acryl frame worden afgerond.

Acryl foto frame advantage(4)

Goede anti-oxidant acryl frame is de vierde grootste voordeel. Acryl frame in de verwerkingstijd is zeer eenvoudig op kleur, zodat het acryl frame op de markt altijd is zo kleurrijk, acryl frame anti-oxidant capaciteit is zeer goed, geschikt voor elke hoek van het huis, voor een lange tijd kunnen worden bewaard.


Een paar:Binnenhuisversiering geen gebruik moet maken van gekleurd glas Volgende:Praten over plexiglas sieraden schermstandaard