Waarom aangepaste acrylproducten hebben monstervergoeding nodig

- Apr 20, 2017-

Waarom aangepaste acrylproducten hebben monsterfee nodig

Voordat klanten hun eigen fabrikant van acrylproducten bevestigen, zullen ze door een reeks zeek en selecton zijn. Ze bieden hun eigen ontwerpfoto aan hun fabrikant aan om te citeren, maar veel klanten zullen vragen nadat ze het citaat hebben gekend: Waarom is uw smple-vergoeding zo Duur, waarom kunt u geen gratis monster aanbieden. Laat OUKE ons dan vertellen waarom de steekproefkosten duurder zijn dan de hoogvolume producten.

1. Vanwege de bijzonderheid van de acrylindustrie, zijn de producten die klanten vaak zoeken, vaak aangepast, en de fabriek is over het geheel genomen geen inventaris, wat betekent dat wanneer de klant monsters nodig heeft, onze fabriek de werknemers opnieuw moet laten Produceren voor de klant, misschien is het materiaal zelf niet veel geld, maar de kosten van arbeid mogen niet onderschat worden.

2. Tot op zekere hoogte spreken, tekenen, vormen maken enzovoort, kan het proces van deze productie in hoge mate niet worden verminderd wanneer we het monster maken. Omdat er geen groot aantal goederen is om de kosten van deze te delen, zal de proefkosten hoger zijn dan de productprijs, die de oorzaak is van het feit dat de steekproefvergoeding veel hoger is dan de prijs van deze hoogwaardige producten


Hoewel de steekproefvergoeding essentieel is, maar als de klantopvolgingsopdrachten, zullen we de kosten van de steekproef ondernemen. Dat wil zeggen, zolang u de bestelling volgt, dan is het proefgeld gelijk aan gratis.

Onze belangrijkste producten

Belangrijkste producten.jpg

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Bedrijfsweb : https://szok.nl.alibaba.com

Neem contact met ons op:

Tel: 0755-28998786

Telefoon: +8613684965908Een paar:Vijf soorten acrylproducten onderhoudsmethoden Volgende:Discussie over de voordelen en het onderhoud van Acryl Aquarium