Zal de temperatuur invloed hebben op de acryl display stand?

- May 27, 2017-

Zal de temperatuur invloed hebben op het acrylproduct?

Acrylproduct kan de meest populaire display-rekwisieten op de markt worden, omdat het acrylblad uitstekende weerbestendigheid, lichtdoorlatendheid heeft (lichtdoorlatendheid kan meer dan 92% bereiken) enzovoort. Maar in het daadwerkelijke leven van het bedrijf bij het onderhoud van acrylproduct wanneer er een probleem optreedt, heeft de temperatuur invloed op het acrylbeeldscherm? Hoewel de acrylplaat met hoge temperatuurkenmerken, maar extremen elkaar ontmoet, wanneer de temperatuur te hoog is, heeft dit een invloed op het acrylbeeldscherm en beïnvloedt uiteindelijk de levensduur van de displaystandaard. Laat ons dan zien hoe de impact van hoge temperatuur op het acrylproduct.

2562554100_281018722.jpg

Hoge temperatuur heeft de volgende effecten op het acrylproduct:

1. invloed hebben op de verlenging van acryl:

Met de toename van de temperatuur, wanneer het acrylblad van de verlengsnelheid tot 11 graden Celsius toeneemt, zal de verlenging van het acrylblad 5,6% bedragen, wanneer de temperatuur een bepaalde standaard overschrijdt, zal het acrylvel beginnen te verzachten en in het rek Het proces zal opbrengst beschadigen.

2. invloed op de hardheid van acryl:

Naarmate de temperatuur stijgt, neemt de hardheid van het acryl af. Bovendien, als de belasting groter is als de hardheid wordt gemeten, zal de gemeten hardheid lager zijn. In een bepaald bereik, hoe groter de dikte van het acrylblad, hoe hoger de gemeten waarde. Wanneer de dikte een zekere mate bereikt, wordt de gemeten hardheidswaarde niet significant verbeterd.

4200422453_281018722.jpg 3. Effect Acryl Poisson Ratio:

De temperatuur zal een invloed hebben op de Poisson-verhouding van het acrylproduct, en als de temperatuur hoger is, hoe groter is de invloed op de Poisson-verhouding.

4. Acryl dikte is niet hetzelfde, de impact van het acrylproduct is ook anders:

De temperatuur zal hetzelfde effect hebben op de impact van acrylproducten, en als de temperatuur stijgt, wordt de beweging van de acrylketting versterkt en wordt de flexibiliteit en impact verbeterd.

Lees Xiaobian om te verklaren, hoop de zakenlieden te zien in het acrylbeeldscherm onderhoud, we moeten aandacht besteden aan de temperatuur, omdat de temperatuur invloed op het acrylbeeldscherm heeft en uiteindelijk de acryl display houdbaarheid verkort.


Een paar:Acryl Bureau Kalender \ Kalender Volgende:Introductie van acryl display