Met seo denken geselecteerde domeinnaam station op het succes van de helft

- Apr 28, 2017-


Met seo denken geselecteerde domeinnaam station op het succes van de helft

Voor de site is de keuze van de domeinnaam bijzonder belangrijk, sommige mensen geven er niets om, dat de inhoud van de site de sleutel is, deze domeinnaam alleen om een merk te vinden Pinyin is geworden. In feite is de domeinnaam selectie er veel tricks, vaak met seo denken om de domeinnaam te kiezen.

(1) prioriteit geven aan het merk

Goede domeinnaam zal de woorden niet aan de binnenkant zetten, Baidu nemen, de letterlijke en 'zoekmachine' heeft niets te doen, is de binnenlandse zoekleider in het veld. Zichtbaar, de merknaam en de industrienaam belangrijker, sommige grote bedrijven zijn gebaseerd op het merk om de domeinnaam te bepalen.

t015c2024796647838a.jpg

(2) domeinnaam vernieuwingsperiode

In feite heeft de domeinnaam vernieuwingscyclus een bepaalde invloed op de site ranking. Objectief gezien, hoe langer de domeinnaam vernieuwingsperiode, hoe langer de tijd die op de site-eigenaren wordt besteed, waardoor dat niet een vuilnisstation is, kan een kwaliteitssite zijn.

(3) het achtervoegsel van de domeinnaam

Een deel van de domeinnaam kan geboren worden op de site om hoog gewicht te brengen, zoals iedereen bekend is. Gov /. Natuurlijk, alleen gekwalificeerd om deze domeinnaam te registreren. We kunnen internationale gemeenschappelijke kiezen, zoals. Net / .com / .cn en ga zo maar door.

(4) de geboortijd van de domeinnaam

Een oude domeinnaam is meer waardevol, de domeinnaam registratie eerder, hoe gunstiger de site ranking. Dit is de reden waarom sommige webmasters graag de oude domeinnaam kopen om het station te bouwen.

t0182af6938879f3060.jpg

(5) de eerste keer inbegrepen

Vrienden die ervaring hebben met SEO-optimalisatie, moeten zich ervan bewust zijn dat het voor de eerste keer belangrijk is dat de domeinnaam in de zoekmachine wordt opgenomen. Sommige oude domeinnaam is niet opgelost, de zoekmachine wordt niet opgenomen in de inhoud. Hoewel de zoekmachine de exacte tijd niet weet om domeinnamen te bevatten, maar u kunt de internetarchieven gebruiken om de historische inhoud van de site te vragen, meer referentiewaarde.

(6) domeinnaam bevat trefwoorden

Voor het Engelse station, meestal volgens het trefwoord om de domeinnaam te kopen, zal het Google-rankings een zekere invloed hebben. Omdat de domeinnaam van de domeinnaam het ranking effect moet verbeteren, wanneer iemand het artikel reproduseer, is het onzichtbaar om de ankertekst van het trefwoord te doen.

t01f475fa4357956ded.jpg

Een paar:Acrylproducten Meubels Acrylproducten Onderhoudsmethoden Volgende:Vijf soorten acrylproducten onderhoudsmethoden