Hoe om te gaan met de veroudering van acryl producten?

- Jun 10, 2017-

Hoe om te gaan met de veroudering van acryl producten?

Met het wijdverbreide gebruik van acryl producten begonnen mensen te beseffen dat dit nieuwe materiaal om te brengen ons veel gemak, verrijkt ons leven, maar ook voor onze nacht toe te voegen een mooie kleur. Echter als gevolg van de uitgebreide toepassing van de samenleving vertellen de sociale wetten van het verleden ons dat wanneer de snelle ontwikkeling van een zaak, naar de Gemeenschap grote ontwikkeling gebracht heeft, zijn kwaad ongekende. In combinatie met de acryl producten hebben ook een bepaalde levensduur. Wacht tot de tijd van veroudering, is gebonden aan het brengen van sommige schade voor de samenleving en vuilnis.

DSC_0019.jpg

Een: scheiding en ontleding technologie. Voor nu, in dit opzicht buitenlandse technologie rijper is, kunt u de acryl producten toe te voegen het aantal hars, en het smeltpunt, het ontharden van punt varieert, kunt u de technologie om uit te pakken van de hars, waardoor het een perfecte gebruiken, natuurlijk , zal niet het atmosferische milieu schaden, land en middelen. Echter in de huidige binnenlandse, het algemene gebruik van kunstmatige selectiemethode, die er lage precisie, hoge kosten, lage effici├źntie. Begrijpen van deze methode, moeten we een goede baan in de classificatie van acryl producten van tevoren, zodat u kunt het minimaliseren van de schade veroorzaakt door het afschrijvingspercentage, maar ook het volledige gebruik van hulpbronnen kan maken.

Twee: branden, storten. Dit kan worden gezegd dat het vaakst gebruikte manier, en zei boven in een breed scala aan buitenlandse gebruik in het land is niet geschikt voor het branden van de stortplaats, vervuiling van het milieu, een verspilling van natuurlijke rijkdommen. Verhoging van de kosten van het eind van de sociale governance. Voor dit, hoe we kijken, doen een goede baan-classificatie, die wat we moeten doen is, en wij moeten de verantwoordelijkheid.

Drie: ambachten. Spreken van dit kan worden een beetje verbaasd, hoe zal er een manier om het te behandelen, dit is slechts een klein aantal liefhebbers, ze gebruiken de verspilling van acryl producten te produceren een breed scala van ambachten, erg artistiek, natuurlijk, dit is niet de belangrijkste , Ze uiteindelijk wil is het rationele gebruik van veroudering, verlaten acryl producten.

20.jpg


Een paar:Plexiglas materiaal oppervlakte-eigenschappen Volgende:Shenzhen Ouke Co., Ltd Product acryl Outdoor activiteiten