Het geheim tussen Shenzhen Ouke acryl producten en zeefdruk

- Jun 09, 2017-


Het geheim tussen Shenzhen Ouke acryl producten en zeefdruk

 


  De vijf attenties over Shenzhen Ouke acryl producten in de zeefdruk.


production workshop.jpg

 

Zeefdruk is een belangrijke manier om verfraaien acryl producten, om dit proces te voltooien, zeefdruk moet scherm, inkt en afdrukken apparatuur, naast de noodzaak aandacht te besteden aan de volgende vijf:

 

1. netto afstand: in de afdrukken scherm do niet dicht bij het glas (substraat), moet worden gehandhaafd 1-2 cm.

 

2. dekking van de inkt: na het slijmen aan het licht schrapen inkt, de inkt gelijkmatig bedekt met de scherm-versie van de tekst, om te voorkomen dat droge versie.

 

3. kleur: vóór drukinkt aanpassen van de tint en additieven, permanent defoaming ongeveer 1 uur na gebruik.

 

4. test: voorgeprogrammeerde past een kleine versie van proofing, de inkt een klein gebied na de test test, de verwachte eisen van gekwalificeerde na de opening, om te voorkomen dat onzekere factoren.

 

5. het scherm: 180 mesh -300 mesh monofilamenten mesh, spanning in de 20 ± 2 Newton, vette gevoelige lijm of water olie compatibiliteit fotografische coatingsysteem van de zon moet gebruiken, het tarief en oplosmiddel weerstand (reinigen) afdrukprestaties is beter om de gebruik van kosten.


Acrylic logo block (2).jpg

 

Zeefdruk is een belangrijk proces vanShenzhen Ouke acryl producten, in het proces van scherm afdrukken nodig aandacht te besteden aan het probleem er zijn vele, maar de bovenstaande vijf is de noodzaak om in gedachten te houden.

 

Als u meer weten wilt overShenzhen Ouke acryl producten, neem contact op metShenzhen Ouke acryl Products Co., Ltd.


Een paar:Acryl Display Stand Processing nodig aandacht te besteden aan wat? Volgende:Kunststof licht dozen, acryl Plastic licht dozen, Plastic licht dozen van de vier Major productieprocessen