Over scherm afdrukken op acryl Product

- May 31, 2017-

Met de populariteit van acryl producten, kan ik zien haar aanwezigheid overal, zoals banken, supermarkten, elektronica-markt, mobiele telefoon winkels, tabak hotels, sieraden winkels, enzovoort. Maar we meest bezorgd over de vorm van acryl wellicht en prachtig mooi patroon, hoe deze patronen worden afgedrukt, kan er enkele vrienden zullen nieuwsgierig, na de ceremonie Shenzhen als een professionele acryl fabrikanten om u te vertellen hoe het acryl producten zijn zeefdruk patronen

丝印.jpg

1, voor de vierkleurige afdrukken moet gebruiken dezelfde grootte en stabiliteit van het aluminium frame (aluminium frame ononderbroken), het gebruik van het netwerk frame zijn gespannen met hetzelfde type en dezelfde soort scherm. Het gebruik van het scherm om te helpen elimineren van de moire, spanning van het scherm overal uniform, en vier kleuren afdrukken op een van de vier scherm spanning van dezelfde spanning verven.


2, de positieve film (dat wil zeggen, film) op de acryl producten verwerken van materialen (hier moet vlakke glasplaat), en vervolgens blootstelling (de zogenaamde blootstelling is geplaatst op een zeer sterke plaats voor de zon), het rekken van de netto-versie op de negatieffilm, en parallel met de as van de afbeelding. Als er moire, draai het scherm naar links of naar rechts, tot de moire verdwijnt, de algemene turn 7 ° kan. Het gebied waar de moire eenvoudig aan formulier is bevindt zich in de richting van de draad van het scherm en op de kruising van het scherm. De belangrijkste kleuren en donkere kleuren veroorzaken meer problemen met moire.


3, om een perfecte kopie van het beeld van de meest fundamentele eisen van een transparante positief beeld van de negatieve kwaliteit moet beter, dat wil zeggen, de rand van het netwerk te netjes, ondoorzichtig en geen krassen, enzovoort. Kleur scheidingstekens en het gebruik van drukinkt met dezelfde kleur;


4, mesh video met hoge viscositeit inkt afdrukken, hoe meer boete het scherm moet meer geconcentreerde kleur van de inkt. De mesh-afbeelding wordt afgedrukt met een hoge viscositeit inkt, en hoe fijner het scherm hoe donkerder de inkt vereist.


5, een goede zuigmond slijpen voor kwalitatief hoogwaardige zeefdruk essentieel is, mes mes Shore-hardheid van ongeveer 70. Het blad van de arts moet worden vastgesteld op 75 ° hoek, als de hoek van de dokter mes overgeplaatst te plat, afgedrukte beelden kunnen worden wazig, als de hoek is te steil, het risico van scherm afdrukken van vervorming van het beeld is groot. Terug naar de inkt mag mes niet te laag, als zo, de film zal worden gevuld met buitensporige inkt, drukwerk, makkelijk te vervagen en wrijf vuil worden geïnstalleerd.


6, in het grootste deel van zeefdruk, moet u eerste een goed scherm in inkt detest India bevestigd, de lay-out van de lay-out van het niveau van afdrukken, inkt, inktdikte, specificaties, registratie nauwkeurigheid controleren. Als de registratie nauwkeurigheid slecht is, kan worden aangepast volgens de voorkant van de "fine-tuning" knop voor het frame; Als de inkt tint verkeerd, Controleer of is de verkeerde ink, en onmiddellijk vervangen; Als de inkt slecht is, kunt u het oplosmiddel te vegen het grafische deel van de plaat, de prestaties en de spuitbaarheid van het substraat een bepaalde verbetering; Als de Toon van de tekst en het niveau van een groter verschil, je onmiddellijk moet vervangen van het scherm.


Hierboven is de verwerking van acryl zeefdruk in de verwerking van de tekst van de ambachtelijke en productie details, begrijp niet vrienden kunnen ook tot mij te raadplegen of bezoek de fabriek komen.


Een paar:Acrylaat verhogers meestal transparant Volgende:Wat Is de acryl rook schimmel?