Acryl Box volgens de behoeften van de klant

- Sep 04, 2017-

Acryl Box volgens de behoeften van de klant

Acryl schoenendoos gemaakt van hoogwaardig transparant acryl materiaal, nieuwe, vierkante, rechthoekige, diverse stijlen, volgens de vraag van de klant te wijzen taalprogramma.

Acryl schoenendoos is niet zoals plastic doos, onveilig, het is een veilige vijf toxische organische materialen, thuis om te leven, het is onvermijdelijk dat veel dingen vaak gebruikt worden, en sommige af en toe met een of twee op de idle, hoe om te sorteren op deze dingen in een groot probleem. Vooral wanneer het seizoen, grote en kleine puin als niet verpakt, werd de kamer onmiddellijk puinhoop. Hoewel de "Gouden nest nest als kennel", maar in feite de geest van iedereen ook begrijpen dat elk seizoen een goed om het schoonmaken van de schoenen moet dragen.

Acryl schoenendoos is niet alleen geladen met een scala aan schoenen, tools, meer verfraaien het effect van de huiselijke omgeving, is het beste om te kopen een mooi patroon patroon opbergdoos voor het huismilieu toevoegen glans, mensen kijken meer aangenaam, zoals lotus, lotus en andere patronen zijn goed.

Acryl ambachten zijn momenteel erg populair op de markt een product, omdat het acryl materiaal een aantal speciale industrie toepassingen, dus nu zowel dagelijkse leven kunnen of industrie zijn erg populair.

Hoe te handhaven acryl producten?

Acryl onderhoud is een belangrijk onderdeel van acryl verwerken tot afgewerkte producten. Moeten zich bewust van de acryl met hoge lichtdoorlatendheid, lage turbiditeit, licht en sterk, goed verwerken van prestaties, rijke kleuren, uitstekende elektrische isolatie, uitstekende weersbestendigheid, bestand is tegen hoge temperaturen, ultraviolet licht, sterk zonlicht blootstelling, oplosmiddelen en gemeenschappelijke chemicaliën (bij voorkeur om te voorkomen dat direct zonlicht en hoge temperaturen sigarettenpeuken, etc.) heeft een hoge opbrengst; het nadeel van acryl panelen is slechte slagvastheid, maar verbeterde acrylplaat energie om te voldoen aan de eisen van de meeste gelegenheden op de slagvastheid. Het bronpakket Arts plein om eraan te herinneren de goede producten moeten echter ook goed onderhoud. Ten eerste, de acryl temperatuur van vuur, en op ongeveer 70 graden zal worden vervormd, bij verhitting tot 100 graden of meer zal worden afgezwakt, het voor meer dan 100 graden moet worden vermeden. Ten tweede, de acrylaat polijsten, als het een kleine krassen, u direct gebruik van wc-papier maken kunt of doekjes duik een beetje tandpasta te vegen, als er een grote krassen, ik persoonlijk erg met schuurpapier slijpen van acryl, neemt u schuurpapier om te slijpen, het product gesloopt de oppervlakte van het geheel zijn gekrast, zal erger worden. Ten derde, de acryl zachte doek scrub moeten nemen, gebruik niet alle detergenten die granulaire objecten, gebruik niet een verscheidenheid aan chemische Bad scrub. Ten vierde, het acryl is eenvoudig te kraken, pick en plaats moeten aandacht besteden aan de bescherming van het oppervlak.

Ten vijfde, de coëfficiënt van de thermische uitzetting van acryl groter, geplaatst of vaste wanneer de temperatuurveranderingen moeten worden beschouwd als de telescopische ruimte verlaten. Ten zesde: als de acryl producten niet beschadigd zijn, kunt u IPS Lijm lijm / zelfklevende dichloormethaan zelfklevende of snel drogen agent gevolgd. Zevende, als de acryl producten helder en mooi, kunt u gebruiken vloeibare wax, veeg met een zachte doek enkel fijn polijsten. Het bovenstaande is in feite een gemeenschappelijke methode voor het onderhoud van acrylaat producten.


Een paar:Hoe schoon pinten plexiglas schermstandaard snel Volgende:Parel plexiglas