Acryl Box uitstekende optische eigenschappen

- Jun 30, 2017-

Acryl Box uitstekende optische eigenschappen

Uitstekende optische eigenschappen (hoge lichtdoorlatendheid van 92%); hoge Oppervlakteglans, felle kleuren, volle, soepele, goede hardheid; chemische weerstand; stabiele prestaties is niet gemakkelijk om vervorming, compleet assortiment, kleurrijk en gevarieerd oppervlakte effect; lichamelijke stabiliteit (gemakkelijk molding, plasticiteit); weersbestendigheid, anti-UV vermogen, niet gemakkelijk tegen oxidatie (hoge en lage vervorming temperatuurbestendigheid van hoge temperatuur 70 graden, 50 graden lage temperatuur); groen, afval materialen gerecycled kunnen gebruiken; uitstekende oppervlakte hardheid en krasbestendigheid; gemakkelijk te schoon, onderhoud; buiten 5-8 jaar zal niet vervagen, verlies van licht, niet openen. De slagvastheid is uitstekend en is geschikt voor inbouw in een relatief veilige installatie-gebied. Zelf licht gewicht, het gebouw objecten en steun voor het dragen van de belasting eisen zijn laag. Verlichting is een onmisbaar huishoudelijke artikelen in het menselijk leven, en de kap is een belangrijk onderdeel van de lamp, het uiterlijk van mooie, uitstekende kwaliteit schaduw is niet alleen een landschap thuis, beter in staat om mensen te brengen een comfortabele visuele ervaring, ten opzichte de traditionele Plastic doos gewoon glas, acryl materialen tot de ideale milieuvriendelijke bouwmaterialen.

Plexiglas schaduw functies:

1. plexiglas schaduw Oppervlakteglans is hoog. Helder en kleurrijk, kleur duurzaamheid voor meer dan een decennium. Zoals nieuwe, buitengewone kleurverzadiging en duurzaamheid en uitstekende externe glans in de zon die kristalheldere, zodat klanten het gevoel van de zintuigen op de keuze van een van de belangrijkste redenen voor plexiglas.

2. het materiaal zelf is transparant: het gebruik van outdoor reclame industrie plexiglas plaat heeft een zeer superieure lichttransmissie, in combinatie met ingebouwde lichtbron, nacht helderheid gemiddelde, soft. In vergelijking met de neonlichten plexiglas woorden zijn allemaal glanzend, in tegenstelling tot de neon lichten zijn lijnen, gloeiende, neon licht zacht.

3. fysieke functie ongewijzigd, anti-bult temperatuurverandering kunnen sterk. Dit is ook een van de belangrijkste kenmerken van plexiglas gebruikt in de outdoor reclame-industrie. Ten eerste, het heeft een sterke anti-UV-prestatie, die is een van de redenen dat het niet zal verdwijnen. Bovendien, het bestand is tegen hoge temperaturen van 70 ℃. lage temperatuur van een 50 ℃. In dit interval, zal geen variant. Uitgestrekt gebied van China is niet het temperatuurverschil. In de buitenlucht kunnen bedrijven zo veilig om te gebruiken.

Plexiglas we ook bekend als acryl. Het heeft hoge transparantie, chemische stabiliteit, en gemakkelijk verspanen, enz., dus meer en meer mensen welkom, Word nu mensen vaak gebruikt om te doen het paneel materiaal. Echter, plexiglas panelen zijn ook goede of slechte punten, goede plexiglas kunt kwalitatief hoogwaardige plexiglas panelen, mooi en praktisch, en lage kwaliteit acryl paneel is het tegenovergestelde.

Zo op het einde te onderscheiden van de kwaliteit van plexiglas paneel?

1. de kwaliteit van de plaat van plexiglas is zeer broos, hand knock bestuur, hoor je heldere geluid.

2. in de buiten zon en regen na de plaat kleur geel, als de inkt inferieur is, zal dan het deelvenster zal kleur verdwijnen. Zonder de oorspronkelijke glans. Dit soort plexiglas plaat gemaakt uit het panel, op zoek zeer oud en niet duurzaam.

3. plexiglas paneel productie, en sommige klanten vereisen een zeer nauwkeurige dikte, kwalitatief hoogwaardige materiële tolerantie relatief klein zal zijn, integendeel, slechte kwaliteitsmaterialen zijn vaak relatief groot, veel dunner beeldscherm mogelijk.

4. kan worden gebruikt om het materiële Vuur branden, goede plexiglas materiaal zal niet gemakkelijk branden en slechte materialen zal snel verbranden.

5. kan afkomstig zijn uit het deelvenster gedeelte van de subtiele kleur en polijsten effect te identificeren [kleur is uniform (zelfs als hij is transparant), het oppervlak is plat (er kan worden gebogen), met of zonder bubbels.


Een paar:Acryl sieraden schermstandaard | Plexiglas sieraden schermstandaard Volgende:De levertijd van Customing acryl producten?