Acryl Box hogere oppervlaktehardheid

- Aug 24, 2017-

Acryl Box hogere oppervlaktehardheid

Acryl functies:

1, acryl met een kristal zoals de algemene transparantie, licht transmissiesnelheid van 92% of meer, zacht licht, helder, met de kleur van de kleurstof van acryl en heeft een goed kleureffect.

2, acryl board heeft een goede weersbestendigheid, hoge oppervlaktehardheid en Oppervlakteglans en betere prestaties van de hoge temperatuur.

3, de acryl plaat heeft een goede verwerkingsprestaties, kunnen gebruikte thermoforming, kunnen ook gebruikte machinale verwerking.

4, transparante acrylplaat met glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid van slechts de helft van het glas. Bovendien, is het niet zo breekbaar als het glas, zelfs als de schade niet als het glas als de vorming van scherpe puin.

5, acryl dragen weerstand in het aluminium dicht bij goede stabiliteit, weerstand tegen allerlei chemische corrosie.

6, de acryl plaat heeft een goede bedrukbaarheid en spray coating, het gebruik van passende afdrukken en spuiten van proces, kun je acryl producten ideale oppervlakte decoratie-effect. 7, ontvlambaarheid: niet-zelfontbranding maar ontvlambaar is, hoeft niet zelfdovend.

De praktische toepassing van acryl:

1, bouwtoepassingen: venster, lawaai deuren en ramen, kasten, mijnbouw telefoon cabines, enzovoort

2, reclame toepassingen: licht vakken, tekenen, tekenen, tentoonstelling, enzovoort

3, verkeer toepassingen: treinen, auto's en andere voertuigen, zoals deuren en ramen

4, medische toepassingen: baby care box, een verscheidenheid van chirurgische medische apparatuur civiele leveringen: badkamer, ambachten, cosmetica, stents, aquaria, enz.

5, industriële toepassingen: instrumentenpaneel en dekking, enzovoort

6, verlichtingstoepassingen: TL, kroonluchters, straat arceren, enzovoort.

Het gebruik van acryl gebieden: hotels, winkels, winkelcentra, kantoorgebouwen, clubs, Villa's, musea, medische, onderwijs, horeca, tentoonstellingen, enz.


Een paar:Ouke verkoop Elite Volgende:Plexiglas materiaal oppervlakte-eigenschappen