Acryldoos hoofdzakelijk

- Sep 26, 2017-

Acryl Box voornamelijk omvatten

Wat acryl is, in essentie, acryl is een plastic polymeer materiaal, de naam van de westerse stijl is van de Engelse acryl transliteratie, is een algemene term voor chemicaliën, voornamelijk met inbegrip van monomeer, blad, pellets, hars en composieten.

Plasticiteit is een zeer belangrijk kenmerk van acryl zelf, dus het kan worden verwerkt tot acryl lichtbakken, acryl kunstmarmer, acrylhars en acrylverf en andere soorten acrylproducten, deze producten zijn eigenlijk door de acrylkorrels, plaat of hars, enz. Grondstoffen worden verwerkt door verschillende verwerkingsmethoden en acrylvezels, acrylkatoen en andere synthetische vezels zijn anders.

Misschien is het vanuit een professioneel oogpunt moeilijk te begrijpen wat de acryl is, dan kijken de eigenaars hoe te weten wanneer een materiaal geen acryl is? Gewoonlijk heeft acryl de volgende kenmerken:

1. Over acryl gesproken, het eerste om op te noemen is de hoge lichtdoorlatendheid. Acryl heeft ook "plastic kristal", zei de lichttransmissiesnelheid tot 92%, en wordt beschouwd als een alternatief voor glasmaterialen. Veel winkelcentra producten vitrines kunnen de acrylplaat zien, beide kunnen duidelijk het uiterlijk van het product, schoonheid laten zien, maar ook om de vernietiging van het puin zoals glasschade aan het product te voorkomen;

2. Sterke slagvastheid. Acryl producten kunnen bereiken de impact van de impact van de gewone zestien keer de opaciteit kan vergelijkbaar zijn met gewoon glas op basis van het gebruik van veiliger; 3. De acrylplaathardheid is hoog. De hardheid van het materiaal zal direct van invloed zijn op de plaat krimp vervorming krimpen, en de gemiddelde hardheid van de acrylplaat Dahl hardheid van 8,9 graden, dus weersbestendigheid is de acrylplaat is lovenswaardig een belangrijk kenmerk.

Acryl woninginrichting is het meest gebruikte acryl en acryl kunststeen werkbladen. Het acrylwerkblad is een kunststeenwerkblad met ultrafijn alumina als vulstof, die fundamenteel de weatherability en mechanische eigenschappen van acrylmaterialen heeft. Acryl tafel heeft nog twee aandachtspunten: de hoge temperatuurprestaties en slijtvastheid. Pure acryl hoge temperatuur is slechts tot 120 graden, de hoogste acryl aanrecht tot 90, de hittebestendigheid is niet zo goed als kwarts steen. Dus het gebruik van acryl werkbladen, probeer direct contact te vermijden met objecten op hoge temperatuur, geplaatst op hoge temperatuur objecten voor het plaatsen van de mat.


Een paar:Acryl meubels snijden prestaties Volgende:Welk materiaal is acryl en wat is het gebruik ervan?