Acrylic Box Telescopic Space

- Oct 17, 2017-

Acrylic Box Telescopische ruimte

Na de verwerking en afwerking van de acrylproducten zijn er vier punten waarop we moeten letten:

Ten eerste, de gewone acryl plaat thermische vervorming stabiliteit van ongeveer 100 graden, dus het gebruik van acrylproducten wanneer de temperatuur op deze waarde moet letten, zoals bij het continu gebruik van de temperatuur moet niet hoger zijn dan 90 graden.

Ten tweede is de hardheid van het oppervlak van acrylproducten gelijk aan die van aluminium, dus moet in het gebruik of de acrylverwerking voorzichtig worden voorkomen dat het oppervlak wordt bekrast. Als het is bekrast door polijsten om het originele glanzende oppervlak te herstellen.

Ten derde, in de lichte krassen of elektrostatische stof gegenereerd door de resulterende acrylproducten vervaagd of onrein kan worden ondergedompeld in 1% zeep en water in de zachte doek met de doek kan worden schoongeveegd.

Ten vierde, dit is in het proces van de montage van acrylproducten moeten aandacht besteden aan de details, omdat de acrylplaat een bepaalde uitzettingscoëfficiënt heeft, dus wanneer de installatie rekening moet houden met de thermische uitzetting en krimpfactoren van de acrylplaat, wanneer de montage moet zijn Om een ​​telescopische spatie tussenruimte te hebben. PMMA plastic acryl, ook bekend als polymethylmethacrylaat, polystyreen, maar helder, gemakkelijk te smelten in organische oplosmiddelen, zoals lichttransmissiemateriaal, de oppervlaktehardheid is iets lager, gemakkelijk uit te geven. Geschikt voor de productie van transparante isolatiedelen en sterkte Algemene delen.

Prestaties vormen

1. Amorf materiaal, vochtigheidsabsorptie, om droog te zijn, gemakkelijk te breken, middelgrote mobiliteit, naar voren gebogen om de slechte, kleverige vorm te vullen, te krimpen, te lasekens etc.

2. Zou hogedruk injectie moeten zijn, in afwezigheid van defecten onder de omstandigheden van hoge temperatuur, hoge matrijstemperatuur, om de mobiliteit te verhogen, interne stress te verminderen, de transparantie en sterkte te verbeteren. Het oppervlak van het gietvormsysteem moet glad zijn, gelijkmatig uitwerpen en de uitlaatpoort instellen om schuimvorming te voorkomen.

Acrylic heeft de bovenstaande uitstekende prestaties, waardoor het zeer veelzijdig is. Behalve dat het wordt gebruikt als een kuiptent en een voorruitscherm in een vliegtuig, wordt het ook gebruikt als een jeep van windschermen en ramen, grote gebouwendakdaken (die kunnen worden gebroken), schermen van televisie en radar, beschermende hoezen voor instrumenten en apparatuur,, Telescopen en optische lenzen op de camera.


Een paar:Bedrijfsintroductie Volgende:Acrylic Risers Stabiliteit