Acryl Box het beste nieuwe materiaal

- Jul 12, 2017-

Acryl Box het beste nieuwe materiaal

Acryl gebruik hangt af van de dikte en kwaliteit van acryl panelen te ontwikkelen van dingen en toepassingen, als vroeg als 100 jaar geleden, acryl is begonnen met onderzoek en ontwikkeling en het gebruik, en nu de meest voorkomende scherm van de mobiele telefoon is gemaakt van optische kwaliteit acryl producten. Hier komen wij samen om te begrijpen van het gebruik van acryl plaat it PMMA de voordelen van licht gewicht, lage kosten heeft, gemakkelijke molding. Haar molding methoden zijn gieten, injectie, molding, verspanen, thermoforming, enzovoort. Vooral het spuitgieten, kan massaproductie, het proces is eenvoudig, low-cost. Daarom is het steeds meer gebruikte, het is op dit moment wijd gebruikt in instrumentatie-onderdelen, auto verlichting, optische lenzen, transparante buizen.

Acryl is de beste nieuwe materiaal die na het keramische sanitair kan veroorzaken. In vergelijking met de traditionele keramische materialen, acryl naast ongeëvenaard hoge helderheid, maar ook de volgende voordelen: taaiheid, gemakkelijk te beschadigen; reparatie sterk, zolang de zacht schuim in tandpasta gedipt kunt schoonmaken van het sanitair; zachte textuur, winter, er is geen koude bijten zin; kleurrijk, om te voldoen aan de verschillende kwaliteit van de uitoefening van de persoonlijkheid. Met acryl productie bekken, badkuip, toilet, niet alleen exquise stijl, duurzaam, en heeft een ecologische rol, de straling en de mate van lichaamseigen bot straling is bijna hetzelfde. Acryl sanitaire ware verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten, nu meer dan 70% van de gehele internationale markt inneemt.

Zoals de acryl productie is moeilijk, hoge kosten, dus de markt er zijn veel goedkope goedkope substituten. Deze vervangers zijn ook bekend als "acryl", in feite gewone biologische board of samengestelde Raad van bestuur (ook bekend als sandwich board). Gewone biologische bestuur met gewone plexiglas lak plus pigment gieten, de oppervlaktehardheid is laag, makkelijk te vervagen, gepolijst met fijn zand gepolijst effect is slecht. Composiet panelen slechts een dun laagje acryl oppervlak, het midden is ABS plastic, het gebruik van thermische uitzetting en samentrekking is gemakkelijk om delaminatie. Waar en ONWAAR acryl, uit het gedeelte van de plaat van de subtiele kleur en polijsten effect te identificeren

1. het architectonische toepassingen: venster, lawaai deuren en ramen, lichte masker, telefoon cabines, enzovoort

2. reclame toepassingen: licht vakken tekenen, tekenen, tentoonstelling, enzovoort

3. vervoer toepassingen: trein, auto en andere voertuigen, deuren en Vensters

4. medische toepassingen: baby care box, een verscheidenheid van chirurgische en medische apparatuur civiele leveringen: badkamer, ambachten, cosmetica, stents, aquaria, enz.

5. industriële toepassingen: instrumentenpaneel en dekking, enzovoort

6. de verlichtingstoepassingen: TL-lampen, kroonluchters, straatverlichting, enzovoort

Nu met acryl producten zijn toegepast op alle aspecten van ons menselijk leven, heeft dit product een licht gewicht, goedkoop, makkelijk te vorm en andere voordelen, zodat het gebruik van het toepassingsgebied van sterk uitgebreid. Daarnaast werd ook beweerd dat acryl producten tot nu toe de uitstekendste transparante kunststof zijn. Vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw begon op de Chinese markt, maar dit veertien vijf jaar tijd, actief geweest op het gebied van buitenreclame en buiten decoratie, in het interieur veld is erg kort, maar in de meest recente periode, we gaan het huis ind branchenorm een grote, acryl producten te bevorderen die? Waar is de module?

1. het architectonische toepassingen: acryl venster, lawaai deuren en ramen, lichte masker, telefoon cabines, acryl plafond, enzovoort.

2. reclame toepassingen: acryl lichte boxes, acryl lichtgevende tekens, symptomen, tekenen, tentoonstelling rekken, enzovoort.

3. vervoer toepassingen: acryl treinen, auto's en andere voertuigen, deuren en Vensters.

4. medische toepassingen: acryl baby verzorging box, een verscheidenheid van chirurgische medische apparatuur civiele leveringen: badkamer, ambachten, cosmetica, stents, aquaria, enzovoort.

5. industriële toepassingen: acryl instrumentenpaneel en dekking, enzovoort.

6. de verlichtingstoepassingen: Acryl fluorescerende lampen, kroonluchters, straat schaduw, enzovoort.

7. huishoudelijke toepassingen: acryl fruit, weefsel dozen / cups, pallets, snoep koekjes vakken, wijn rekken, ijsemmer, ei rek, cosmetische containers, onderzetters, CD rekken, papier vakken, opslag vakken, spiegels en andere home dagelijkse producten.


Een paar:De rol van plexiglas producten Volgende:Wat Is Pmma materiaal?