Acrylic Box De praktische toepassing

- Sep 14, 2017-

Acrylic Box De praktische toepassing

Kenmerken van acryl:

1. Het acryl heeft de transparantie van kristal, de transmissie is boven 92%, het licht is zacht en schitterend en de acrylverf met kleurstoffen is zeer goed.

2. Acrylplaten hebben een goede weersbestendigheid, een hoge oppervlaktehardheid en oppervlakteglans en goede prestaties bij hoge temperaturen.

3. Acrylplaat heeft goede verwerkingsprestaties, die of heet of mechanisch kunnen zijn.

4. Transparante acrylplaat heeft een lichtdoorlatendheid vergelijkbaar met glas, maar slechts half zo dicht als glas. Bovendien is het niet zo kwetsbaar als glas en het vormt geen scherpe fragmenten zoals glas.

5. De slijtvastheid van acrylplaat ligt dicht bij aluminium, goede stabiliteit en corrosiebestendig tegen vele soorten chemicaliën.

6. Acrylpanelen hebben een goede bedrukbaarheid en spuiten, en een geschikt druk- en sproeiproces kan het ideale oppervlaktedecoratie-effect geven aan acrylproducten. 7. Ontvlambaarheid: niet-ontvlambaar maar ontvlambaar, niet zelfdovend.

Praktische toepassing van acryl:

1. Bouwtoepassing: ramen, geluiddichte deuren en ramen, verlichtingsafdekkingen, telefooncellen, enz

2. Reclame-applicaties: lichtbakken, borden, borden, tentoonstellingsrekken enz

3. Transporttoepassing: trein, auto, enz

4. Medische toepassing: babyverzorgingsdoos, diverse chirurgische medische apparaten en benodigdheden: badkamerfaciliteiten, ambachten, cosmetica, steigers, aquaria, enz.

5. Industriële toepassing: oppervlakteplaat en dekking, enz

6. Verlichtingsapplicaties: fluorescentielampen, kroonluchters, straatlantaarns, enz.

Acryl applicatie: hotels, winkelcentra, kantoorgebouwen, clubs, villa's, musea, acryl is een soort van ontwikkeling vroege belangrijke thermoplast, heeft de transparantie, stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk verven, eenvoudige verwerking, mooie uitstraling, is op grote schaal gebruikt in de bouwsector.

In de bouw van geschikte, acryl hoofdtoepassing en verlichtingslichaam, dak, dak, trede en binnenopen haardwachtraad etc. De laatste jaren is de toepassing van acryl op de snelweg en geavanceerde lampenkappen voor verlichting en autolampen ook erg snel. Als stadshotel, hotel en senior woningbouw, is de ontwikkeling van het lichtlichaam snel, de extrusieplaat gemaakt van organisch glas daglicht is een integraal bouwwerk met hoge intensiteit, lichtgewicht, hoge lichttransmissie en veiligheidsprestaties is goed wachten op een kenmerk, vergeleken met anorganisch glas daglichttoestel, heeft grote superioriteit. Medisch, onderwijs, catering, tentoonstellingsvertoning, enz.


Een paar:De voordelen van Plexiglass-licentieverlening Volgende:Acrylic Risers Weerstand op hoge temperatuur