Acryl Box de grootte van het acryl Product

- Aug 10, 2017-

Acryl Box de grootte van het acryl product

Acryl producten verwerken van proces

1. open materiaal: met de feeder op de acrylplaat snijden, de noodzaak om de grootte van acryl producten om nauwkeurig openen het materiaal, teneinde verspilling van materialen.

2. carving: Na de voltooiing van het materiaal van de opening, volgens de vorm van de acryl producten die nodig zijn voor de initiële gravure van acrylplaat, uitgehouwen in de verschillende vormen van afbeeldingen.

3. trimmen: Na openen of gravure verwerking, de rand van de acrylplaat is relatief ruw, zodat de acryl trim verwerking, gebruik de trimmer.

4. slagkracht: Dit proces volgens de behoeften van acryl, en sommige acryl producten in een kleine ronde gat, deze stap zal gebruiken het boren proces.

5. gepolijst: in het open materiaal, snijden, boren nadat de rand zijn relatief ruw, gemakkelijk te krabben van de hand, zodat het gebruik van het polijsten proces, polijsten is ook verdeeld in slijpen wiel polijsten, doek wiel polijsten en vuur gooien, volgens de product en kies anders gepolijst. Specifieke onderscheid het polijsten proces van acryl producten bekijken.

6. gescheurd papier: scheuren proces is zeefdruk en het proces van het buigen van het proces vóór het proces, omdat de acryl plaat na de fabriek een laag beschermende papier, zeefdruk en vóór de noodzaak hebben zal te scheuren uit de pasta in het acryl bord boven de s tickers.

7. de zeefdruk: het gebruik van de meest geavanceerde zeefdruk, vierkleuren dot afdrukken en andere technologieën. Deze stap is in het algemeen dat de klant nodig heeft om te laten zien van hun eigen merk LOGO of propaganda kiest zeefdruk, zeefdruk is verdeeld in monochroom zijde en vierkleuren (CNYK) zeefdruk 2 soorten Zeefdruk. Specifiek kunt u het proces van de zeefdruk acryl producten begrijpen.

8. rewan: door het buigen wijzigingen kunt aanbrengen acryl in verschillende vormen, in de warme buigen is ook verdeeld in lokale hete buigen en de over het algemeen warm buigen, respectievelijk. Specifiek kunt u het acryl buigen proces bekijken.

9. assemblage: door de lijm, plakken en andere stappen, de acryl componenten van een aantal onderdelen geassembleerd.

10. verpakking: de kwaliteit van het eindproduct testen, om te bepalen van de juiste beschrijving, de acryl productieproces zal zijn de product verpakking fabriek.

U wilt weten hoe te identificeren van de kwaliteit van de acrylaat plexiglas-staander

(Inclusief zwart-witte kleurenplaten), licht anti-UV bestuur, gewone bestuur en speciale kentekenplaat zoals hoge impact plaat, vlamvertragende bestuur, matte board, metalen effect bestuur, hoge slijtage plaat, gids plaat, enzovoort.


Een paar:Hoe berekent u het gewicht van PMMA Acryl Board? Volgende:Acryl sieraden Display te koop