Acryl Display Stand 2 Big Polish Method, weet je wat?

- May 12, 2017-

Acryl display stand 2 grote Poolse methode, weet je wat?

Acryl display staan als de meest populaire beeldschermen, de verwerkingsbehoeften zijn zeer hoog, dan zal de dagelijkse acryl display stand verwerking gebruik maken van welke polijstmethode? Of wat is de acryl display plank polijsten methode? Vandaag gaf Ouke u een deel van de methoden die we gebruikten om het acrylbeeldscherm te polijsten. Het bedrijf werd gebouwd in 2009, het bedrijf verwerkt plexiglas, de verkoop van plexiglassproducten als hoofdzaak. Het bedrijf heeft geavanceerde professionele machines en uitrusting en hoge Kwaliteitsproductie management, bedrijfspersoneel, om het moeilijke, complexe proces te voltooien, grote hoeveelheden binnenlandse en buitenlandse ondernemingen verwerkingsorders, producten over het hele land, maar ook naar het buitenland uitgevoerd.

282-1.jpg

Methode 1: Handmatige polijstenmethode

Handmatige of semi-mechanische slijptijd voor schuurpapier of riem, vooral omdat de riem of schuurpapierslijp relatief zacht is, het type pasta is goed en het contact opnemen met een groter gebied, warmte en warmte beter. Het kan niet alleen de productie-efficiëntie verbeteren, slijpen Kwaliteit, maar ook toegepast op de ontwikkeling van het slijpoppervlak. Bij het ruwen slijpen, wanneer u veel goede schuur gebruikt, slijpen met een kleine deeltjesgrootte van de keuze van schuurmiddel, en let ook op dat wanneer het slijpen moet worden uitgevoerd wanneer de koeling, gewoonlijk water als koelvloeistof gebruikt.

Acryl display staat in de handmatige polijsttijd, moet gedoopt worden in polijstwas fijn vilt of katoenbal met ongeveer 5 ~ 10N druk op de pasta op het gepolijste oppervlak en dan zelfs bij 100 ~ 120r / min snelheid langs de verwerkingslengte om te doen Lineaire beweging, meestal 1 / 2mm per seconde naar voren. Gedurende dit proces moet u tijdens het proces niet te veel concentreren op een poetsgebied, omdat dit de oververhitting en bewerking van de wrijving zal veroorzaken. Naast aandacht voor het gepolijste oppervlak van de was moet niet te droog zijn, moet aandacht worden besteed aan de smering van de voeder.

DSC_0037.jpg

Methode 2: Polijsten wax polijsten methode

Polijstende wassen zijn een van de belangrijkste en kritieke procesmaterialen wanneer ze worden toegevoegd aan acrylpolijsten omdat gepolijst waxen de voordelen hebben van hoge polijstsnelheid, hoge afwerking en lange levensduur, en ook de mogelijkheid om de kwaliteit en de werkomgeving van de polijsten. Bijvoorbeeld, als het polijsten van acryl met een zeldzame aarde polijstwas kan een minuut worden afgerond, als het gebruik van ijzeroxide-polijstwas op het acrylpolijsten 30 tot 60 minuten duurt. Zeldzame aardepolijmende wassen door het chemische en mechanische principe van het werk dat wordt veroorzaakt door de verbetering van de polijstefficiëntie. Zo is het zeldzame aarde polijster de acryl beeldscherm-polijstproces geworden die door het gekozen materiaal wordt gebruikt.

Het verschil tussen polijsten en slijpen is dat het polijsten de dimensionale nauwkeurigheid van het werkstuk niet verandert, het kan alleen de acrylplaten op de fijne lijnen en vlekken afbreken, het acrylbeeldschermoppervlak om de waas te verbeteren en te verminderen, Tot aan de glans van de spiegel, in het begin van het polijsten wanneer het polijstwiel en het bewerkingsoppervlak tussen de polijstwas toevoegen.

082401 (88).jpg

Een paar:Zal Plexiglas gemakkelijk breken? Volgende:OUKE Vertel je waarom kies acryl omslag