Acryl Display Stand Processing nodig aandacht te besteden aan wat?

- Jul 24, 2017-

Acryl display stand verwerking nodig aandacht te besteden aan wat?

Ons bedrijf is momenteel bezig met een groot aantal acryl staander, maar de acryl weer stand heeft ook de aandacht van de verwerking, een kijkje nemen.


1, de gewone acryl plaat thermische vervorming stabiliteit van ongeveer 100 graden in het gebruik van acryl producten wanneer de temperatuur aandacht aan deze waarde, in het continue gebruik van de temperatuur besteden moet mag niet hoger zijn dan 90 graden.

2, de hardheid van het oppervlak van acryl producten is gelijk aan de aluminium, het gebruik van acryl verwerking moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat het oppervlak werd gekrast. Als het is bekrast door polijsten om te herstellen van de oorspronkelijke glanzend oppervlak.

3, in een enkele krassen of ten gevolge van Electrostatische adsorptie van de stof veroorzaakt door de acryl producten wazig of onreine kan worden ondergedompeld in 1% zeep en water in de zachte doek met het doekje schoon kan worden afgeveegd.

4, acryl producten vergadering aandacht moet besteden aan de acrylplaat heeft een bepaalde uitzettingscoëfficiënt, rekening houden met de acryl plaat thermische expansie en contractie factoren, in de vergadering moet worden overgelaten wanneer de telescopische ruimte kloof.

4374966656_5890941.jpg


Een paar:Inleiding tot acryl lens Volgende:Het geheim tussen Shenzhen Ouke acryl producten en zeefdruk