Acryl Display Stands Are There?

- Nov 23, 2016-

Acryl display stands zijn de verwerking van een acryl plaat display rack, voornamelijk gebruikt in hotels, winkelcentra, winkels en andere display producten. Acryl display stands zijn verdeeld in de categorie├źn van meestal gebruikt?
1, acryl tabak display stand
Acryl tabak display stand is dat we allemaal wonen in de gemeenschappelijke acryl display stands, meestal gebruikt om op te slaan om de weergave van tabaksproducten te tonen. Tobacco display stand waarom kies acryl materiaal?
Acryl heeft de volgende kenmerken:
1, hoge permeabiliteit; Tot 92%
2, geen toxiciteit;
2 glazen, acryl display stands
Acrylglasdisplay is een beeldscherm met afbeeldingen, glazen zijn nauwkeurig bewerkt, sterker aanpasbaar in een natuurlijk milieu, anders schade vatbaar voor falen en moeilijk te repareren, zelfs kleinigheden. Dus ze moeten allemaal goed beschermd zijn, dus acrylproducten met uitstekende weersomstandigheden, de eigenschappen van het acrylproduct zijn ongewijzigd, zelfs als ze blootgesteld zijn aan regen, maar een brilweergave voor iedereen!
3, acryl cosmetische display stands
Kosmetische displayracks zijn het meest bekend van een beeldscherm, vooral de mooie meisjes zoals een make-up, als meestal veel aandacht, zie je veel winkelcentra, winkel displays acryl cosmetische displayplank voor cosmetica. Super-effecten, Super, een breed scala aan rijke kleuren, doorschijnend, delicaat en zuiver, de make-up spelen een perfecte effecten, het is dit visuele effect, het cosmetische promotiewerk vergemakkelijkt, de prestaties van de winkel sterk verbeteren, de cosmetische displays van acryl Zijn uw beste keuze van wit!

Een paar:Eenvoudig overzicht van acryl Volgende:Gebruik van Acryl Sheets