Acrylgravuregereedschap - Acrylrichtingsrichting

- Sep 18, 2017-

Acrylgravuretool - Acryl ontwikkelingsrichting

De gereedschapsindustrie moet CNC-fabricagetools leveren voor andere productie-industrieën, maar deze wordt ook beïnvloed door de totale productietechnologie. Van de maakindustrie kan worden gezegd dat deze verband houdt met de gereedschapsindustrie. Als de verwerkende industrie stabiel is, stimuleert het ook de snelle ontwikkeling van de gereedschapsindustrie. In de toekomst zal het gereedschap voor de acrylverwerkende industrie de verwerkingsnauwkeurigheid, afwerking, acrylaatfreesrendement en andere verwerkingsbehoeften zijn om te verbeteren, hoge precisiecombinatie van tools, intelligente tools, multifunctionele composiettool, snelle en efficiënte tool zullen de lieveling van de toekomst worden. Maar de snelle ontwikkeling zal het gebrek aan grondstoffen brengen, in dergelijke beperkingen kunnen we alleen maar doorgaan met het verbeteren van de technologie, met beperkt materiaal om de beste tool te creëren. De gereedschapsindustrie zal zich in de toekomst in een zeer goede richting bewegen.

1288006163_1713897570.jpg

1. R & D-richting met de precieze, meer gerichte.

Veel voorkomende kwaliteiten, algemene structuur is niet langer het focus van gereedschapsfabrikanten om te ontwikkelen, in het licht van complexe en veranderende toepassingen en verwerkingsomstandigheden, zullen een meer gerichte bladsleufstructuur, soorten en bijpassende gereedschappen de algemene groef, mes en snijplotter vervangen. Dit resulteert in aanzienlijke resultaten bij het verbeteren van de verwerkingsefficiëntie, de verwerkingskwaliteit en het verlagen van de kosten.

2. Acrylcarving tool grondstoffen of gecementeerde carbide-gebaseerde materialen.

Op dit moment is de toepassing van gecementeerde carbide materialen aanzienlijke vooruitgang, fijne deeltjes, ultrafijne deeltjes carbide materiaal ontwikkeling is om het gebruik van gereedschap betrouwbaarheid ontwikkeling richting verder te verbeteren, PCD tool met zijn hoge hardheid voordeel van een lange levensduur is ook langzaam aan de acryl verwerkende fabrikanten zoals pure keramiek, metaalkeramiek, siliciumnitride-keramiek en andere gereedschapsmaterialen, de taaiheid kan verder worden verbeterd nadat deze kan worden aangebracht op het acryl snijgereedschap hierboven.

3. Met de ontwikkeling van de industrie zal de concurrentie steeds intenser worden.

Wie kan verdergaan in de Acryl-beeldhouwindustrie om belangrijke industriële sectorbehoeften en feedback op de marktinformatie inzicht te geven in de richting van productontwikkeling, wie het gereedschapsmateriaal kan gebruiken, kan coaten, ontwerpen, uitgebreide voordelen kan produceren, innovatieve producten kan ontwikkelen en vervolgens Naar de markt, wie zal in staat zijn om het initiatief, de bezetting van de markt te begrijpen. Jinjing-gereedschappen en andere bekende gereedschapfabrikanten hebben het tempo van de ontwikkeling van acrylgereedschappen opgevoerd, zoals de sterke vorming van een professioneel onderzoeks- en ontwikkelingsteam voor acrylverwerkingsgereedschap, toename van kantoren in China, verbindingsagentschappen, verkopen op grote schaal, technisch onderhoudspersoneel .

4. Carving tool industrie cutting-edge technologie snelle ontwikkeling, technologie ontwikkeling richting is nauwkeuriger.

2935948569_2071251757.jpg

Acrylsnelssnijden met hoge snelheid, hard snijden, droogsnijden blijven zich snel ontwikkelen. High-speed snijden met zijn unieke mechanisme van snijden op traditionele snelheid en het aanzienlijke effect in het verbeteren van de verwerkingsefficiëntie, het verbeteren van de verwerkingskwaliteit, het verminderen van de snijvervorming en het verkorten van de verwerkingscyclus, zal de toepassing van de acrylvervaardigingsindustrie verder worden verhoogd, de vraag naar sneldraaigereedschap met hoge snelheid zal verder worden verhoogd, een mes van goudkristallijne legering met twee randen (gereedschap voor een mobiele telefoonlens) om tot 12 miljoen wendingen te ondersteunen in de 12-meter ultrasnelle verwerking. Hard snijden is een nieuwe verwerkingstechnologie, in het verbeteren van de verwerkingsefficiëntie, het verminderen van de verwerkingskosten, het verminderen van de rol van apparatuurinvesteringen is uniek, de traditionele uitdagingen van het slijpproces, "om de grondmolen te malen" zal een van de ontwikkelingstrends worden. een groen productieproces heeft veel voordelen ten opzichte van nat zagen, maar er zijn tekortkomingen, zoals een hogere snijkracht, meer snijvervorming, minder duurzaamheid, eenvoudige verwerking van de kwaliteit van het werkstuk en andere tekortkomingen, maar door het analyseren van de verschillende soorten droog snijden Grenzen en Verschillende factoren die van invloed zijn op het droogsnijden, het zoeken naar de juiste technische oplossingen en maatregelen om de tekortkomingen van droogsnijden te compenseren, droog snijvoordeel is nog steeds erg voor de hand liggend, droog zagen zal een van de ontwikkelingstrends worden.

4531131458_836713472.jpg

5. Steeds meer technische uitwisselingen, samenwerking tussen collega's zal zijn.

Deze trend van het recente deel van de acties van de toolfabrikant is te zien, Acrylic carving tool peer technology exchange, resource sharing, om blinde vicieuze concurrentie te voorkomen.

6. fabricage en levering van diensten

De noodzaak voor de ontwikkeling van de moderne maakindustrie om de status van de gereedschapsindustrie te maken, de rol van een grote verandering: van een eenvoudige productie van acrylcarvinggereedschap, levering, uitbreiding tot de ontwikkeling van nieuwe snijtechnologie en de bijbehorende ondersteunende technologie en product ontwikkeling, van een eenvoudige tool leverancier De status van de ondernemingen om de productie-efficiëntie en de kwaliteit van het product te verbeteren, de fabricagekosten van belangrijke partners te verminderen. Bovendien is het urgenter en belangrijker om gebruikers uitgebreide technische ondersteuning en diensten te bieden.

7. Netwerkverbeteringen

De 21ste eeuw is het tijdperk van netwerk, informatietijdperk, het niveau van bedrijfsinformatie zal een maatstaf worden voor het ontwikkelingsniveau van ondernemingen, een belangrijke indicator van het ontwikkelingsniveau. Netwerk, de voordelen van informatietechnologie, naast het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie, het besparen van kantoorkosten, het versnellen van de reactiesnelheid, des te belangrijker is het verbeteren van de economische efficiëntie.


Een paar:500 stuks Acrylic Candy Box Bestelling uit Australië zal vandaag eindigen Volgende:700 stuks witte acryl cosmetische tray Order van Amerikaanse klant produceren