Hoofdweg acrylverf

- Sep 26, 2017-

Acryl-lijst Belangrijkste manier

Acryl frame Ik geloof dat we hadden moeten horen dat zelfs veel mensen thuis hebben, maar we weten allemaal hoe dit fijne acrylframe eruit wordt verwerkt? Vandaag Xiaobian hier voor iedereen om de acryl frame verwerking van de vier belangrijkste manieren te vermelden.

1, mechanisch polijsten

Polijsten van de rand van het bord met een mechanische polijstmachine, de rand van het blad moet zo vlak mogelijk worden behandeld, en dan gepolijste was op het gepolijste stoffen wiel, de plaat voorzichtig in de polijstwieldruk, zelfs heen en weer om te bevorderen. Op dit punt moet worden opgemerkt dat, niet de plaat in het polijstwiel voor een lange tijd te blijven, anders zal de plaat geel worden verbrand, wat resulteert in werpen niet helder.

2, warm buigen

Open een kleine groefvorm, de in de holte ingelegde elektrische draad en verbonden met de verwarmingstransformator, overgebracht naar een bepaalde stroom, zodat de roodheid van de elektrische draad, en vervolgens in de bovenstaande acrylplaatverwarming wordt geplaatst, om zacht te zijn na het hete buigen , De beste temperatuur voor plaatverwarming is 100-110 ℃.

3, thermovormen

Het gebruik van heteluchtcirculatie oven en hydraulische machine molding, allereerst moet de vorm van de lichtbak of het lettertype door een verhouding van een goede mal, dan is de mal vast aan de hydraulische machine, terwijl de plaat in de oven gebakken, ongeveer 8 tot 10 minuten Van het bakken, zodat de plaat volledig week wordt, en dan de snelle overdracht naar een vooraf gefixeerde vorm op het vormstuk, kan ongeveer 10 minuten koeling worden gestript. 4, vlam polijsten

Na het zagen van de zaag, de rand van de rand van de rand van acryl frame om de braam te verwijderen, en dan het water zand naar de rand van de plaat te boete, na de vlam polijstmachine voor polijsten. Polijsten moet snel en evenwichtig op de snelheid letten. Acrylraamwerken zijn overal in ons leven, en nu zullen steeds meer bedrijven het gebruiken om hun producten te presenteren, een goed display-rack kan het displayeffect van het product verdubbelen en de verkoop van producten verdubbelen. Dus hoe belangrijk is een goede displaystandaard en wat zijn de voordelen van onze Acryl-displaystandaard?

Professionele productie en verwerking van verschillende acrylproducten, waardoor een zeer breed bereik, alleen u niet kunt denken, nee, dat kunnen we niet doen. Volgens de kenmerken van de display stand, het ontwerp van bijpassende producten met de promotie van acryl display, in combinatie met innovatieve LOGO-borden, zodat het product opvallende show voor het publiek, waardoor de rol van reclame-producten. Acryl displaystandaard kan het volledige scala aan producteigenschappen tonen; rijke accessoires, en elk onderdeel kan worden opgenomen live-installatie, een verscheidenheid aan kleuren, professionele ontwerpers prachtig ontwerp. Het acryl display-frame overschaduwde de traditionele faciliteiten.


Een paar:Iphone8 zijn uitgebracht, tonen rekwisieten klaar? Volgende:Wat is de Acrylic Cover of zo of producten van plexiglas