Acryl meubelaccessoires duur? Hoeveel is het?

- Sep 26, 2017-

Acryl meubelaccessoires duur? Hoeveel is het?

Acryl meubelaccessoires duur? Hoeveel is het?

Acryl meubelen accessoires voeten moeten worden gezegd dat de meubels accessoires in de afgelopen jaren, de keuze van meubels, meer meubels accessoires voetmateriaal, dus de prijs van acryl meubelaccessoires is het meest bezorgd over de consument, dan is de prijs van acryl meubelaccessoires op het einde is duur of goedkoop? Vandaag met Xiaobian om de specifieke details van de prijs van acryl meubelaccessoires voor uw referentie te begrijpen.

Ten eerste, het voetplankprofiel van acrylmeubilairaccessoires

100% puur acryl vergeleken met het traditionele materiaal, naast een ongeëvenaarde hoge helderheid, zijn er de volgende voordelen: volledige kleur, driedimensionaal gevoel van sterk, hoge hardheid, goede taaiheid, gemakkelijk te breken, en is herstelbaar, om tegemoet te komen aan de verschillende kwaliteiten van persoonlijkheid nastreven. Met 100% puur acryl meubilair accessoires voeten niet alleen prachtige stijl en duurzame en milieuvriendelijke rol.

Ten tweede, op het aanbod

Acryl meubels accessoires voeten volgens de voor- en nadelen van materialen, technologie en de grootte van de verschillende prijzen zijn hoog en laag, van meer dan een dozijn tot duizenden stuks, hebben. Over het algemeen net als onze Kai Lectra, het gebruik van het beste acrylmateriaal, na continue studie om het proces te verbeteren, 10 cm lang kalebvormig 2000 aanbod 16 yuan / maand, 15 cm rond 1000 bieden 24 yuan / maand; 40 cm Rechthoekige 1000 bieden 50 yuan / maand.

Ten derde, hoeveel gewicht?

Plexiglas heeft een relatieve molecuulmassa van ongeveer 2 miljoen, is een lange keten van polymeerverbindingen en de vorming van moleculaire ketens is erg zacht, dus de sterkte van het plexiglas is relatief hoog, het draagvermogen van glasproducten is 200 keer, bijna geen risico van breuk, de algemene specificaties van de voet te dragen twee of drie honderd pond volledig zonder enige problemen.


Een paar:De Acrylic Hotel Supplies Suite is de ideale keuze voor het verbeteren van de smaak van het hotel Volgende:De elektronische displaystandaard van de Amerikaanse klant wordt geproduceerd