Acryl meubilair Acryl materiaal voor het maken

- Sep 14, 2017-

Acryl meubilair Acryl materiaal voor het maken

Met de verbetering van het materiële leven van mensen voortdurend, op hetzelfde moment, met de ontwikkeling van de samenleving en de vooruitgang van wetenschap en technologie, nu people's levensfilosofie in constante verandering, oude, oude fysieke concept heeft de sublimatie, op sommige kunsten en ambachten van organische glasproducten zijn volledig vervangen door de glaskunst, plastische kunsten en ambachten, enz. Tegenwoordig zeggen we dat acrylproducten als kantoorbenodigdheden kunnen worden gebruikt.

Maar nu zijn er zoveel basisontwerp met acrylmateriaal om hun eigen acrylproducten te maken, zoals acryltafel, acryl, acrylstoel, armleuning, acryl-ophangwand, acryltreden, acryldeuren en ramen, acrylbeeldscherm, enz., En door Deze instellingen in de verschillende kleuren van acrylmaterialen geproduceerd door de organische glasproducten, in het denken van de ontwerper geeft ons een nieuw artistiek concept.

Sluit je ogen en stel je vrienden voor, we zijn een groot bekken geplaatst in de voorkant van het kantoor acryl materialen gemaakt van biologische glasproducten, boven gevuld met bloemen, om je een goed humeur te laten in de vroege ochtend. Vervolgens tonen we medewerkers in gekeken naar de acryl fotolijst op de muur materiaal en culturele tekens, stemming is beter, dan naar het bureau, draaide zich om acryl bureau kalender kalender op de plank, opende een nieuw hoofdstuk van een dag, begon te werken , laat je de hele dag in een goed humeur zijn, en deze worden gebracht door de acrylproducten.

Gecentraliseerde weergavemethode is de meest gebruikte en meest gebruikte methode voor winkelweergave. Het is om dezelfde soort goederen op één plaats te tonen. Deze methode is het meest geschikt voor een snelle omzet. Om basis onder de hoogte van het organische glas te forceren wordt veel gebruikt voor 4125 px acryl display rack, bijvoorbeeld, zal een onderscheid zijn tussen goederen display paragraaf, en voor elke paragraaf moet worden weergegeven op uw goederen voor een set.

Op het gedeelte. Namelijk Aleck, geeft de top weer, 3000 px, 4000 px hoog, die geschikt is om enkele aanbevolen producten weer te geven, bedoeld is om te cultiveren of grondstoffen, de waar op een bepaald moment kan worden verplaatst naar de volgende laag van gouddraad.

De gouden weergaveregel. Gouden display line-hoogte is in meestal 2125 px, 3000 px, het is Alec, geeft de tweede, zijn het meest waarschijnlijk om de ogen te zien, de hand het meest eenvoudig om de goederen te nemen op weergavepositie, dus is de beste weergavepositie. Deze positie wordt vaak gebruikt voor het weergeven van artikelen met een hoge winstmarge, eigen merkartikelen, exclusieve vertegenwoordiging of distributie van goederen. De positie is het meest taboe om de goederen zonder brutowinst of lage brutowinst weer te geven, wat een aanzienlijk verlies is voor de supermarkt.


Een paar:Acryl fotolijst is goed Volgende:De voordelen van Plexiglass-licentieverlening