Acryl meubels snijden prestaties

- Oct 26, 2017-

Acrylmeubels Snijprestaties

Omdat de acryl unieke fysieke kenmerken heeft, hebben de omgevingstemperatuur en vochtigheid daarom bepaalde vereisten.

1, met goede snijprestaties, kan worden gemeten in een goede maat onder de voorwaarden van lasersnijden verwerking, zodat acrylproducten kunnen weerstaan ​​hoge temperatuur en lage temperatuur van het milieu, consumenten in het productieproces geen zorgen te maken over het temperatuurprobleem .

2, acryl is een onzichtbaar polymeer, het bereik van contractie zijn verminderd, zijn over het algemeen in de 0,45% -0,9, dus de acryl productie van precisie molding tijd om een ​​zeer goede conditie te bieden, onder normale omstandigheden vormen zeer nauwkeurig.

3, gemaakt van polymethylmethacrylaat cresol, polymethyl methacrylaat met polaire zijde methyl, met een sterke hygroscopische eigenschappen, moet waterabsorptie in de acrylplaat altijd droog en droog worden gehouden, is 78 ℃ -80 Lt; 0 & gt; C gedurende 5-6 h.

4, de temperatuur van het acrylproces in de stroom zijn over het algemeen ongeveer 150 ℃, maar toen de acrylproducten begonnen af ​​te breken wanneer de temperatuur hoger is dan 270 ℃, zodat de temperatuurveranderingen nog steeds erg flexibel zijn, niet onderhevig aan temperatuur. impact van de productie, hoge temperatuur is de kenmerken van acryl.

5, door de polymethylmethacrylaat om de omgevingstemperatuur van de omvang van de aanpassing heeft geen gemeenschappelijke vloeistof, maar met niet-Newton-vloeistof, dus het geval van hoge temperatuur, acryl viscositeit zal worden verminderd, dat is acrylproducten op de temperatuur is zeer gevoelig voor de prestaties van acrylproducten kan lang zijn om de helderheid ervan te behouden? Natuurlijk, acryl materiaal met corrosiebestendige producten, hardheid is goed om langdurig niet-fade en andere voordelen te handhaven, u wilt de oorspronkelijke helderheid van acrylproducten behouden, reiniging en onderhoud van twee onderhoudsmethoden.

Verzorgen van sproeiwas en reinigings- en onderhoudsmiddelen voor gebruik, het is beter om het te schudden en dan met een rechte handgreep spuitbussen, zodat de vloeibare componenten in de tank volledig zonder druk in de staat kunnen worden vrijgegeven. Na de droge doek op een afstand van ongeveer 15 centimeter van de plaats zachtjes te spuiten, dus nogmaals om het product af te vegen, kan een zeer goed reinigings- en onderhoudseffect worden gespeeld

Hoewel het acrylplateau extreem transparant is, maar ook gemakkelijk te vervuilen, is het oppervlak ook gemakkelijk te krassen, wat het imago van het productdisplay beïnvloedt, dus dit vereist dat we koesteren, maar niet te ingewikkeld, u hoeft alleen maar begrijp een beetje gezond verstand, leer de bovenstaande schoonmaakmethode op de OK.


Een paar:Acrylkist Het proces is eenvoudig Volgende:Acryldoos hoofdzakelijk