Acryl Meubilair Voor Regelmatig Onderhoud

- Jul 27, 2017-

Acryl Meubilair Voor regelmatig onderhoud

Veel garderobe maakt gebruik van acrylpanelen als deur, niet alleen modern en mooi, maar ook de deur van de kleur- en kleurkeuze meer. Aangezien de acrylplaat met hoge doorlatendheid, lage troebelheid, tegen de glazen deur is licht en mooi, bestand tegen hoge temperaturen, ultraviolet licht, sterk zonlicht, oplosmiddel en veelgebruikte chemicaliën, hoge herstelpercentage De Maar de acrylplaat of het bestaan van slechte slagvastheidsproblemen in het dagelijks leven in ons nog steeds regelmatig onderhoud nodig hebben.

Eén, om hoge temperaturen te vermijden

Acryl temperatuur wordt verwarmd tot ongeveer 70 graden worden vervormd, wanneer het verwarmd wordt tot 100 graden of meer zal verzachten, moet het vermeden worden voor meer dan 100 graden.

Ten tweede, verminder krassen

Acryl polijsten, als het een kleine krassen is, kunt u wc papier of doekjes direct gebruiken, doe een beetje tandpasta af om te wrijven, als het een grote krassen is, denk ik persoonlijk aan het schuren met acryl schuurpapier, als u schuurpapier naar molen neemt, schrapt het product , het oppervlak Het geheel is gekrast, zal erger zijn.

Ten derde, om chemische schoonmaakmiddelen te vermijden

Acryl moet een zachte doek scrub, gebruik geen wasmiddel die granulaire voorwerpen bevat, gebruik geen verschillende chemische badschrobben.

Vierde, anti-kraken

Acryl is makkelijk te kraken, haal het oppervlak op, let op de bescherming. Als het acrylproduct niet beschadigd is, kunt u gebruik maken van IPS lijm / kleefstof dichloormethaan lijm of snel droogmiddel.

Vijf, genoeg om genoeg ruimte te blijven

De acryl thermische uitzettingscoëfficiënt is groter, geplaatst of gefixeerd wanneer de temperatuur verandert, moet overwogen worden om de telescopische ruimte te verlaten.

Zes, goede polijsten

Als u het acrylproduct helder en mooi wilt hebben, kunt u vloeibaar poetsmiddel gebruiken, net met een zachte doek afvegen.

1, acryl makkelijk te vormen, voor de uitvoering van het ontwerpmodel biedt de mogelijkheid. Het primaire doel van het display is om klanten aan het oog te trekken, waarbij het product overeenkomt met het creatieve ontwerp de kern is en de selectie van het fabricagemateriaal een belangrijke garantie vormt.

2, Acrylrijke kleuren voor het vertonen van de kers op de taart. Acryl display stand volgens het ontwerp om te verwerken verven, stijl, kleur is klein, echt voldoen aan de eisen van de klant, markeer de unieke charme van het product.

3, acryl scherm staan transparant glanzend, vooral in de weergave van horloges, cosmetica, elektronica en andere high-end goederen lijkt te onderscheiden sfeer.

4, acryl display rack stijl, er zijn vloer, bureaublad, opknoping, roterende, enz .; zeer breed gebruik, kan worden gebruikt voor horloge display, cosmetica display, sieraden display, volgens de klant moet ontwerpen om verschillende winkels te ontmoeten, Verschillende plaatsingsvereisten.


Een paar:Acrylrisico's Meerdere prestaties Volgende:Acryl Meubilair Volledig Display