Acryl Meubilair Volledig Display

- Jul 12, 2017-

Acryl Meubilair Volledig display

Acryl voor de cosmetica display stand, is een zeldzame helper van cosmetica, cosmetica om de cosmetica display stand te gebruiken, de belangrijkste reden is dat de volledige weergave van cosmetica. Hier komen we om je te vertellen over zijn specifieke rol:

1, meer beeld van de vertoning van cosmetica display, is de opslag van cosmetica, maar veel gebruiken cosmetica display staat op te slaan en cosmetica te tonen, in sommige grote winkelcentra, door het acryl scherm van cosmetica is erg helder, door de reflectie, de schoonheidsmiddelen lekken om de aandacht van de koper aan te trekken.

2, moet de waarde van cosmetica weerspiegelen, via de acryl display stand, meer beeld om de waarde van cosmetica te brengen, dezelfde stijl van cosmetica, door de verkoop van de acryl display stand moet beter zijn dan bij de gewone verkoop van de kraam . Goede dingen hebben een goede show, dus voor een beeldscherm staan ook erg veeleisend.

3, bevorderlijk voor het schieten, naar de schoonheidsmiddelen op het schieten, speelde hetzelfde beeld van cosmetica een onontbeerlijke rol. Zoals veel producten in de opname tegelijkertijd, zal door de acrylplaat zijn om het materiaal te doen om zijn glorie te laten zien, en acrylbeeldscherm, kan niet alleen een enkel product schieten, maar ook het schieten, de cosmetica publiceren beter. Alle soorten plexiglas producten, acryl producten, prijs kaarten, IT-producten tentoonstelling, acryl cosmetica display doos, acryl schoensteun frame, schoenbeugel, mobiele telefoon houder, plexiglas licentie kaart map, acryl computer chassis, supermarkt snoependoos, acryl home Supplies, acryl kantoorbenodigdheden, plexiglas portemonnee zorg, plexiglas informatieruimte, display kasten, tabak, wijn, batterijen, CD display stand, plexiglas commerciële prijs licentie, plexiglas POP, plexiglas reclame tafel, acryl Print producten.

In de afgelopen jaren heeft de balie een grotere ontwikkeling en vooruitgang, die voornamelijk bevorderlijk is voor meer volwassen marktconcurrentie. Bedrijven geven meer aandacht aan het vormen van het merkbeeld van de resultaten. Kijk echter naar de warenhuizen of winkelcentra, veel anders dan de internationale standaard. De belangrijkste reden hiervoor is dat het warenhuis ontwerper ontbreekt aan algehele planning en ontwerp en de vereisten van gespecialiseerde normen opstellen. Het probleem is door het ontbreken van een professionele business counter design bedrijf en het gebrek aan talent, evenals commerciële bedrijven in het winkelcentrum decoratie ontwerp planning gebrek aan professionele bedrijfsspecifieke begeleiding. Dus in het winkelcentrum decoratie planning en counter design imiteren meer ingrediënten, en ontwerp bedrijven op het winkelcentrum business, management, marketing, de inherente behoeften van het systeem is het gebrek aan professioneel begrip en onderzoek. Als gevolg daarvan zijn er veel winkelcentra van de visuele ruimte homogeniteit, tellers en rekwisieten gebrek aan praktische, artistieke, economische, veiligheid en gebruiksvriendelijke functionele vereisten.

Beschrijving

De displaykast is de container die wordt gebruikt voor het weergeven van de items. Kleuren zijn goud, zilver, mat zwart, grijs en andere kleuren. Het wordt veel gebruikt in de tentoonstellingszaal, tentoonstelling, warenhuis, reclame, enz. In de ambachten, cadeaus, juwelen, mobiele telefoons, glazen, horloges, tabak en alcohol, cosmetica en andere industrieën zijn veel gebruikt. De

Op de muur van de showcase achterplank voor de ondoorzichtige plaat, optioneel en kastje van dezelfde kleur, wit of spiegel. De top kan worden geïnstalleerd lichtbox, kast verlichting optionele fluorescerende, spotlights, de top met lichtdozen. Hoogte, breedte, lengte kan volgens gebruik worden aangepast. Vierkante kasten zijn over het algemeen vierzijdig doorschijnend glas, geschikt voor juwelen, juwelen, horloges, mobiele telefoons en andere kleine artikelen. U kunt ook kasten weergeven voor cadeautjes, handwerk, elektronica, pennen, tabak en andere artikelen. De

Om de weergave van een verscheidenheid aan doeleinden te laten zien, kan de weergave van de totale structuur van alle verwijderbare onderdelen worden gebruikt, zonder lijmmaterialen kan een zeskantleutel de demontering van de showcase voltooien. Gemakkelijke demontage, transport en ga zo maar door.


Een paar:Acryl Meubilair Voor Regelmatig Onderhoud Volgende:Acrylblad - Identificatie