Acryl meubilair High-end sfeer

- Aug 24, 2017-

Acryl meubilair High-end sfeer

Acryl producten geproduceerd door het beeldscherm staan verwerking proces

In ons dagelijks leven, kan de toepassing van acryl display staan overal, acryl met hoge lichtdoorlating, crystal doorschijnend, met de verwerking van acryl schermstandaard high-end sfeer op de rang. Op grote schaal gebruikt in winkelcentra, hotels, winkels, zijn gemeenschappelijke producten acryl mobiele telefoon staander, cosmetica display stand, Yelike tabak en alcohol verpakking, glazen staander, dan zien we het oppervlak van de high-end sfeer van het display is hoe de productie wat? Hier uit te leggen aan u over de productiestappen acryl display:

Een snijwerk

Volgens de tekeningen voor lasergraveren.

Ten tweede warm buigen

Acryl buigen is niets meer dan door het acryl materiaal door de verwarming tot op zekere hoogte te maken plastic en vervolgens gebogen in het product moet hoek, de algemene acryl temperatuur tot Baidu kunnen buigen, en nodig aandacht te besteden aan is niet de temperatuur kan worden gedaan, maar ook een zekere mate van technologie, of gebogen in de hoek is zeer onzeker, kracht gebaseerde plexiglas fabriek voor vele jaren ervaring, heet het buigen van technologie in de industrie vooruit.

Drie, gepolijst, gepolijst

Geslepen, gepolijste, het product schoon te maken, het proces is voltooid. Na de voltooiing van de productie van kleur helder, glad oppervlak, kristalheldere weergeven

Vier, verlijmen, verpakking: deze twee stappen is de laatste twee stappen in het proces van acryl producten, de voltooiing van het gehele acryl producten deel van de vergadering en de verpakking van de fabriek.

Naast de bovenstaande stappen, soms volgens de eisen van klanten nog steeds moeten schrapen afschuinen, zodat wanneer het gebruik van plexiglas weergeven stand, het niet gemakkelijk de hand krabben zal.

Acryl Showcase overzicht:

Acryl frame productie beeldschermspecificaties: 60 cm x 160 cm, 80 x 180 cm twee gebruikte zijn.

X Toon de voordelen van de tentoonstelling: eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te dragen, wanneer de productie is voltooid, de planken kunnen worden opgevouwen en af te halen, het gewicht is niet groot. Reclame scherm met gewone foto papier pinyin kunt, natuurlijk, dit is alleen conventionele materialen, en sommige behoefte volgens de eisen van de klant, en sommige gebruik van het papier afdrukken, na afloop, gekoppeld aan de film boven, deze productie, hoewel het effect en hardheid worden bereikt, maar daarentegen zullen de kosten stijgen.


Een paar:Hoe te identificeren van fabrikanten van acryl producten Is kwaliteitsproducten? Volgende:Hoe schoon pinten plexiglas schermstandaard snel