Acryl meubilaire beeldweergave

- Sep 26, 2017-

Acryl meubilair Beeldweergave

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om acryl te gebruiken om verschillende soorten display-standen te produceren om hun producten en merken te promoten. Waarom zullen acrylproducten dan steeds meer van zoveel merken zijn? De Xiaobian vandaag om te analyseren waarom je bereid bent om de displaystandaard voor acrylmateriaal te kiezen? 1. Acryl met hoge plasticiteit, meer dan andere materialen om het effect te creëren dat wij hebben gewild, kan de vorm diverser zijn, het algehele artistiekere uiterlijk, textuur zal meer in de mode zijn. Voor het product van het gepersonaliseerde ontwerp biedt een brede ruimte, mensen kunnen een verscheidenheid van geschikt zijn voor hun eigen merk van acryl display standaard.

2. Acryl display standaard is milieuvriendelijker dan hout display. Omdat het acrylmateriaal niet-vervuilend en recyclebaar is, en hergebruikt, vanuit dit oogpunt, hoewel de houten display rack-textuur ook erg goed is, maar het niet-hernieuwbare energie oogpunt, hout display materiaal lange cyclus, laag hergebruiksnelheid

3 .. Acryl rijke kleuren, acryl plaat heeft niet alleen een groot aantal kleuren kan kiezen, en zijn eigen eenvoudig te kleuren kenmerken, kunt u eenvoudig afdrukken op de verschillende soorten patronen, logo. Vergeleken met een pure transparante displaystand, kan een gekleurde displaystand beter zijn om het product te laten zien, de productkwaliteit te verbeteren.

4. Acryl dichtheid in vergelijking met het glas, de dichtheid van acryl waarschijnlijk slechts de helft, met het voordeel van het product is meer lichtgewicht, en niet gebroken.

5. MOQ is laag, in vergelijking met andere plastic producten display staan, acryl display racks zijn over het algemeen gemaakt van plaatmetaal gebonden, en dus van het lagere volume, en hoeven niet te betalen een hoge kosten van de mal!

Acryl meubels accessoires voetbord moet worden gezegd dat de meubels accessoires in de afgelopen jaren, de aankoop van consumenten meer meubels accessoires voetmateriaal, dus de prijs van acryl meubelaccessoires is ook het meest bezorgd over de consument, dan is de prijs van acryl meubilair accessoires duur duur Wat? Vandaag met Xiaobian om de specifieke details van de prijs van acryl meubilair accessoires te begrijpen, voor uw referentie Oh. Ten eerste, het voetplankprofiel van acrylmeubilairaccessoires

100% puur acryl vergeleken met het traditionele materiaal, naast een ongeëvenaarde hoge helderheid, zijn er de volgende voordelen: volledige kleur, driedimensionaal gevoel van sterk, hoge hardheid, goede taaiheid, gemakkelijk te breken, en is herstelbaar, om tegemoet te komen aan de verschillende kwaliteiten van persoonlijkheid nastreven. Met 100% puur acryl meubilair accessoires voeten niet alleen prachtige stijl en duurzame en milieuvriendelijke rol.


Een paar:Acrylic Risers Weerstand op hoge temperatuur Volgende:Tarief Race terug, Amerikaanse import weer geweldig maken