Acryl meubels het gebruik van acryl

- Jun 30, 2017-

Acryl meubels het gebruik van acryl

Acryl gebruik hangt af van de dikte en kwaliteit van acryl panelen te ontwikkelen van dingen en toepassingen, als vroeg als 100 jaar geleden, acryl is begonnen met onderzoek en ontwikkeling en het gebruik, en nu de meest voorkomende scherm van de mobiele telefoon is gemaakt van optische kwaliteit acryl producten. Hier komen wij samen om te begrijpen van het gebruik van acryl plaat it PMMA de voordelen van licht gewicht, lage kosten heeft, gemakkelijke molding. Haar molding methoden zijn gieten, injectie, molding, verspanen, thermoforming, enzovoort. Vooral het spuitgieten, kan massaproductie, het proces is eenvoudig, low-cost. Daarom is het steeds meer gebruikte, het is op dit moment wijd gebruikt in instrumentatie-onderdelen, auto verlichting, optische lenzen, transparante buizen.

Acryl is de beste nieuwe materiaal die na het keramische sanitair kan veroorzaken. In vergelijking met de traditionele keramische materialen, acryl naast ongeëvenaard hoge helderheid, maar ook de volgende voordelen: taaiheid, gemakkelijk te beschadigen; reparatie sterk, zolang de zacht schuim in tandpasta gedipt kunt schoonmaken van het sanitair; zachte textuur, winter, er is geen koude bijten zin; kleurrijk, om te voldoen aan de verschillende kwaliteit van de uitoefening van de persoonlijkheid. Met acryl productie bekken, badkuip, toilet, niet alleen exquise stijl, duurzaam, en heeft een ecologische rol, de straling en de mate van lichaamseigen bot straling is bijna hetzelfde. Acryl sanitaire ware verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten, nu meer dan 70% van de gehele internationale markt inneemt.

Zoals de acryl productie is moeilijk, hoge kosten, dus de markt er zijn veel goedkope goedkope substituten. Deze vervangers zijn ook bekend als "acryl", in feite gewone biologische board of samengestelde Raad van bestuur (ook bekend als sandwich board). Gewone biologische bestuur met gewone plexiglas lak plus pigment gieten, de oppervlaktehardheid laag is, gemakkelijk te vervagen, met fijn zand gepolijst na polijsten effect is slecht. Composiet panelen slechts een dun laagje acryl oppervlak, het midden is ABS plastic, het gebruik van thermische uitzetting en samentrekking is gemakkelijk om delaminatie. Waar en ONWAAR acryl, uit het gedeelte van de plaat van de subtiele kleur en polijsten effect te identificeren

1. het architectonische toepassingen: venster, lawaai deuren en ramen, lichte masker, telefoon cabines, enzovoort.

2. reclame toepassingen: licht vakken tekenen, tekenen, tentoonstelling, enzovoort.

3. vervoer toepassingen: trein, auto en andere voertuigen, deuren en Vensters.

4. medische toepassingen: baby care box, een verscheidenheid van chirurgische en medische apparatuur civiele leveringen: badkamer, ambachten, cosmetica, stents, aquaria, enz.

5. industriële toepassingen: instrumentenpaneel en dekking, enzovoort

6. de verlichtingstoepassingen: TL-lampen, kroonluchters, straatverlichting, enzovoort

In het productieproces, kan plexiglas schermen frame materiaal zeefdruk, laser snijwerk, vlam polijsten, flatbed printen, Rewan blister, deze functies door middel van de traditionele industriële injectie is moeilijk te bereiken. Het plexiglas weergeven stand blad taaiheid en zuur en alkali resistentie t.o.v. de mate van de Raad van bestuur en de markt uit de nieuwe PET versterkt plaat is minder dan, in vergelijking met zeer gemakkelijk te breken en scheuren, zoals effecten en buigen effect.

Ten eerste, in de aankoop moet aandacht besteden aan observeren van de transparantie van het acryl display. Aangezien het uitstekende plexiglas weergeven frame materiaal heeft uitstekende doorschijnendheid, de mooiste plexiglas display stands hebben meestal goede lichttransmissie. Ten tweede, we moeten aandacht besteden aan observeren van de kleur van de staander. Plexiglas display van hoge kwaliteit staan kleur uniform, goed globaal, die moet worden vastgesteld bij de aankoop.

Nogmaals, de dikte van het materiaal of niet is één van de criteria voor het eenvoudig meten van de kwaliteit van het acryl display. Omdat het plexiglas weergegeven stand maakt gebruik van verschillende materialen, de dikte zeker anders zal zijn. De koper kan de kwaliteit van het product visueel identificeren door het te vergelijken met de dikte van het standaard acryl display.

Daarnaast kan de aankoop ook nog even het displayframe van plexiglas, met een gevoel voor het bepalen van hun kwaliteit. De kwaliteit van de acryl displayframe is rond en glad, voel me goed en zal niet gemakkelijk verlaten vingerafdrukken of andere sporen. Op hetzelfde moment, het ontwerp van plexiglas display rek is zeer groot, het gaat erom hoe te voeren een slim gebruik van commerciële activiteiten in de combinatie van ontwerp, dat is de nieuwste productie van plexiglas display ontwerp bedrijven zijn ook actief verkennen de industrie actief verkennen van het probleem.


Een paar:Acryl fotokader - acryl fabriek Volgende:Behendigheid invoering van acryl Display rek productie