Acryl Meubilair Transparantie is zeer goed

- Aug 10, 2017-

Acrylmeubilair Transparantie is zeer goed

Hoe een goede plexiglas in stand te houden, we moeten eerst de kenmerken van acryl (plexiglas) begrijpen, alleen maar meer bekend met de prestaties van plexiglas, we kunnen het beter handhaven.

Veelgebruikte plexiglas producten onderhoud van meerdere punten:

1, kraak: plexiglas oppervlak hardheid is gelijk aan aluminium, pick en place moet aandacht besteden aan de bescherming van het oppervlak. Als u schade aan de behuizing tegenkomt, kunt u het oppervlak eenvoudig herstellen met aluminium schurende polijsten.

2, de temperatuur: bij verhitting tot 100 graden of meer zal worden verzacht, moet gebruikt worden om meer dan 100 graden te vermijden. Acryl (plexiglas) displayrek

3, Sassafras proberen: Om de kristalhelder te houden, veeg de concentratie van 1% van het zeepwater af met een zachte doek om schoon te maken.

Plexiglas prestatie 4, thermische uitzetting: thermische expansiecoëfficiënt van plexiglas is groot, geplaatst of gefixeerd als de temperatuur verandert, moet beschouwd worden als ruimte voor uitbreiding en inkrimping.

De voordelen van plexiglass producten in het gebruik van goede vorm, niet makkelijk te breken, en licht gewicht, en de markt van gewoon glas, plastic in vergelijking met de voordelen van nieuwe materialen plexiglas is duidelijk. Plexiglass materiaal doorschijnend is zeer goed, niet alleen beter dan gewone glazen licht transmissie, en heeft sterke weerstand. Door deze voordelen hebben sommige buitenlandse landen de activiteiten van kinderen in het raam van het glas gebruikt in plaats van acrylplaat, sterke weerstand, niet broos; plexiglas in vergelijking met het glas is een ander voordeel is makkelijk te verwerken, bij 180 ° C wanneer het zacht is, vormt, kan de temperatuur afgekoeld worden tot kamertemperatuur stereotypen kan zijn. Bovendien is de dichtheid van het acrylmateriaal kleiner dan het glas, veel lichter dan hetzelfde volume materiaalkwaliteit.

Plexiglas gebruikt in het huis, het effect is zeer goed, een verscheidenheid aan kleuren, kan een ander effect creëren, naast de vorm van de glazen transparante plexiglas, de andere plexiglasplaat kleur is uitstekend, in vergelijking met andere materialen plexiglas kosten iets hoger , maar zijn kleurtypen, kleurtypen en hardheid zijn hoger dan het glas. Bovendien, voor de verbetering van het plexiglasblad door de ingebouwde lichten en de externe lichten, zullen er verschillende effecten zijn. Externe lichtbron van organisch glas decoratief oppervlak, er zal een beter gevoel van licht zijn, en ingebouwde verlichting, plexiglasplaat maakt semi-transparante romantische visuele effecten.


Een paar:Acrylrisico's Uitstekende Weerweerstand Volgende:Acrylrisico's Meerdere prestaties