Acryl Gouden Buis Plasticiteit Sterke Toepasbaarheid Breed

- Sep 25, 2017-

Acrylgoud buis plasticiteit sterke toepasbaarheid breed

Acryl Chinese naam door de Engelse Acrylics-transliteratie, de Chinese gemeenschappelijke naam heeft acryl, acryl. Is een verzamelnaam voor acryl- en methacrylchemicaliën. Inclusief monomeren, platen, pellets, harsen en composieten. Acrylpanelen zijn gemaakt van methylmethacrylaatmonomeer (MMA), een polymethylmethacrylaat (PMMA) plaatplexiglas, een speciaal vervaardigd plexiglas. "Plastic Queen" reputatie. Acrylonderzoek en -ontwikkeling, is honderd jaar geschiedenis geweest.

Toepassingsgebied:

Acryl board wordt voornamelijk gebruikt voor beeldhouwkunst, decoratie, ambachtelijke productie, extrusie-type wordt meestal gebruikt voor reclameborden, lichtbakken en andere productie. PMMA heeft de voordelen van een laag gewicht, lage kosten en eenvoudig vormen. Zijn vormmethodes zijn gieten, spuitgieten, machinaal bewerken, thermovormen en zo verder. Vooral het spuitgieten, kan massaproductie zijn, het proces is eenvoudig, lage kosten. Daarom wordt het steeds vaker gebruikt, het wordt veel gebruikt in instrumentatieonderdelen, autolichten, optische lenzen, transparante buizen, enzovoort.

Productvoordelen:

1, uitstekende verwerkingsprestaties; het thermovormen van de productie van visuele effecten van prominente tekens, het markeren van de verwerkingstijd is eenvoudig, de kosten zijn redelijk. Prachtige ambacht, het hele lettertype had een spiegeleffect, de basis zonder plooien, geen naden, alle fronsende firmware is niet zichtbaar.

2, groen, kunnen afvalstoffen volledig worden teruggewonnen, gemakkelijk te hernieuwbaar gebruik. Lichttransmissieprestaties, de overeenkomstige vermindering van lichtbronproducten, elektriciteit, verminderen het gebruik van kosten.

3, uitstekende oppervlaktehardheid en antikrasprestaties, het product heeft een goede bescherming op de ingebouwde lichtbron om de levensduur van lichte producten te verlengen.

4, goede chemische weerstand, beter dan de meeste andere plastic materialen.

5, eenvoudig schoon te maken, te onderhouden, om te zorgen voor tekenen, lichte doos uiterlijk overbodig als nieuw, rationeel ontwerp, regen en vocht, open structuur, eenvoudig onderhoud.

6, Ontvlambaarheid: niet-zelfontbranding en zelfdovend.


Een paar:Hoe zit het met de prijslijst van acrylplaten? Wat zijn de formaten van acrylplaten? Volgende:Leveranciersrelaties beheren in China - 5 sleutels tot succes