Acryl sieraden Display te koop

- Jun 19, 2017-

Kunstig schikken sieraden neemt sommige denken en de vaardigheid. Een grote weergave zal showcase van de beste kwaliteiten van uw sieraden en bevordering van de afzet. Enkele overwegingen bij het selecteren van presentatie accessoires zijn stijl, kosten, draagbaarheid en veiligheid. Uw items weergeven, dient ter aanvulling op de stijl van uw sieraden. Sieraden regelingen in retail winkels kunnen worden ingesteld voor meer perioden, terwijl displays voor ambachtelijke beurzen snel moeten te installeren. Dure onderdelen moeten worden gehouden in gesloten gevallen.

Instructies


1. betrekking hebben op uw tafel met stof. Plaats van stof in de bodem van uw gevallen of vensters weer te geven. Regelen van uw kubussen of vormen een verscheidenheid aan hoogten voor instellensieraden stands. Houd in gedachten dat onderdelen dichter op ooghoogte meer zichtbaar zal zijn. Vermijd Sieraden weergeven op lage tafels, omdat mensen ongemakkelijk hunching zullen.

jewelry rack.jpg

2. Selecteer een scala aansieraden racks en standsdie zich tot elkaar verhouden in stijl en afwerking. Kies een stijl die overeenkomt met het gevoel van uw sieraden. Schik ze op de kubussen of oppervlakken op verschillende niveaus. Zorg ervoor dat ze elkaar niet blokkeren.


3. speciale sieraden items op anatomische formulieren naar het model van hen in gebruik gerangschikt. Kies gegoten kunststof voor een meer realistische kijk. Kiezen voor fluweel vormen voor een elegante, traditionele weergave.

jewelry stands.jpg

4. gebruik U-vormige pins sieraden hechten aan lade inzetstukken. Dit houdt artikelen in plaats en helpen ontmoedig diefstal. Dure stukken onder glas te houden. Use cases met sloten voor kostbare juwelen.


5. Installeer spiegels zodat potentiële klanten op sieraden proberen kunnen. Plaats ze in een paar locaties om te voorkomen dat menigten verzamelen op één plek. Spiegels in gebieden waar u of andere medewerkers een oogje op hen om veiligheidsredenen houden kunnen te regelen.

acrylic earring display  (2).jpg

6. Markeer verlichting om sieraden weer te geven. Kleine lichten rechtstreeks op facetten edelstenen voor het genereren van de meeste fonkeling schijnen.

Als uwsieraden standszijn gemaakt van verschillende materialen, verf ze dezelfde kleur voor een uniforme look. Spray paint is snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik tags of opmerking van prijzen in de buurt. Sommige potentiële klanten zullen niet raadzaam om prijzen te vragen, en u zult het risico verkoop verliezen.


Een paar:Acryl Box de grootte van het acryl Product Volgende:Hechting uit het acryl Craft geschenk, erg artistiek gevoel!