Acryl Make-up Organizer-uw nieuwe keuze voor uw gereedschap

- Apr 24, 2017-

Met de leefstandaard wordt verbeterd, meer en meer jonge dames willen een mooie cosmetische organisator zoeken voor hun schoonheidsmiddelen, make-up tools. Een prachtige container is essentieel in de rol van het leven! Bijvoorbeeld, de acryl make-up organisator, ik geloof dat mensen die houden van make-up allemaal leuk hebben, zo'n kosmische organisator!

 

1-4.jpg
Het kan kleine juwelen worden geplaatst, maar ook het dagelijkse gebruik van cosmetica elke dag samen, netjes geplaatst, dus het is makkelijk te bereiken. Maak onze kleedkamer schoon en netjes!

15-6.jpg

En opslag make-up organizer wordt niet alleen gebruikt voor schoonheidsschoonheidsslaapkameropslag, maar ook door verschillende maten en stijlen van aanpassing, geldt voor winkelcentra, hotels en andere plaatsen. Het geeft het gevoel van zeer comfortabel te zijn. De kleur van het transparante en heldere, niet alleen om mensen het gevoel van mode opschaal te brengen, de sleutel is dat het een milieuvriendelijk materiaal is, de straling en het menselijk lichaam van de hersenen lijken erg op de straling, zodat het menselijk lichaam Zonder straling. Natuurlijk, belangrijker is het gemak. Om het leven van de zeldzame dingen te bepalen!

12-7.jpg

In de afgelopen jaren zijn veel hotels en hotels ook steeds meer gebruik van deze acryl make-up organizer als vervanging voor plastic producten of houtproducten. In het hotel en het hotel, naast onze gemeenschappelijke verscheidenheid aan acryl logo, zijn er veel eenvoudige makeuo doos, gebruikt om het hotel afstandsbediening gas, aanstekers en andere dergelijke kleine voorwerpen te plaatsen. Om de klant te vergemakkelijken zijn meer casual, maar ook om overal te vermijden en de resultaten niet te vinden. Maar ook makkelijk om de tante van de kamer te organiseren die deze kleine voorwerpen afwerkt!


Een paar:Leren elkaar door te communiceren Volgende:Laat de acryl doos uw jurk opslaan