Acryl fotokader - acryl fabriek

- Sep 09, 2017-

Acryl fotokader - acryl fabriek

Selecteer het frame wanneer more and more mensen acryl frame kiezen zullen, omdat de acryl frame echt meer makkelijk te gebruiken is. Acryl frame is een soort van acryl producten, vandaag we vooral kennismaken met het het materiaal, zodat we kunnen beter gebruik maken van acryl frame.

Acryl frames worden in het algemeen gebruikt met twee stukken van dezelfde grootte van hettoezichtpanel van acryl, met een kleine magneet te gebruiken. En klik vervolgens in de achterkant van de acryl frame te doen een hulpframe ter ondersteuning van het frame, het hulpframe zal geen invloed op de foto als het deelvenster.

Acryl frame gebruikt in de plaat is een hoog moleculair gewicht, hoge dichtheid chemische materiaal polymethylmethacrylaat methacrylaat verbindingen, aangeduid als PMMA. Acrylplaat niet-toxisch onschadelijk, goede lichttransmissie, goede weerstand kan worden vergelijkbaar met de kristallen ambachten materiaal. Gemaakt van acryl producten zijn mooi en gevoelig, het is ook goed ontvangen door iedereen. Daarnaast acryl materialen zijn over het algemeen niet geoxideerd, raak niet de hoge temperatuur, dan zal het niet gemakkelijk misvormde, acryl frame heeft andere materiële frame kan niet overeenkomt met de voordelen. Dus als u wilt om te kiezen van het frame, dan kun je de acryl frame begrijpen, schreef ik ook een artikel over de acryl frame genoemd "acryl schilderijlijst, waar is het landschap", kunnen we ons richten op verwijzing.


Een paar:Plexiglas kan oplossen van de technische problemen van gebogen Cover Volgende:Acryl meubels het gebruik van acryl