Acryl Processing Display Design Process

- Nov 23, 2016-

Vanaf de genoemde datum is het acrylharsmateriaal en het materiaalleven van letters, acryl en harsmateriaal zeer goed materiaal, weersbestendig, lange levensduur van meer dan 10 jaar. Op dit moment is de populairste buitenkant tekenen van materiaal aan te duiden. Harsgietende lichte schaal is gemaakt van vloeibaar harsmateriaal. Een gietvorm, kleurloos tekstverwerkingsvrij proces, waardoor het oppervlak lichtgevende spiegel maakt. High-end effectverlichting wordt gebruikt in lichtstralende diode (LED).

Eén, verticale frezen: door verticale molen acryl display stands (plexiglas display) en gebroken molen heeft een aantal overeenkomsten, en na het binden van acrylplaat, slijpen, polijsten en gieten direct op het wiel.

Ten tweede wordt de pasta-methode: pasta-methode gebruikt voor de productie van acrylverwerking (plexiglasweergave), het eerste acrylblad wordt in vorm gesneden en vervolgens mosaïekvorming geplakt.

Drie, breek de slijpmethode: door het breken van de molen produceert het acryl scherm (plexiglas display) een plaatvormig glazen overlap in elkaar geplakt en vormt dan het slijpstuk direct door een gebroken molen acryl display stand van kleurveranderend, eenvoudig en eerlijk natuur.

Vier- en hete methode: gebruik van het productieproces van het acrylframe van het hete methode (plexiglas showframe), eerst voor het opwarmen van acrylplaat, dan in vorm in de hete vorming, de productie-efficiëntie hoog, deze stylingsmethode gemaakt van acryl showframe heeft lijnvlotte, Ijs sterk is voorzien van reliëf van functies, hete sterven beschikbare hout, en slib, plastic vorm, dan met gegoten lood, en gips materiaal voor sterf, handige snelkoppeling.

Resin glow Word shell gebruikt miljoen kleur uniek proces shell met vloeibaar hars materiaal een gieten vormen voor vaste vorm, en op intern licht voor effectief in reflectie, vermijd licht afval; Waarborg licht van doordringende en uniforme diffusie; Glow diode (LED) en het circuit in Word bottom-installatie vaste, diode (LED) gloeien door het kuren vormen Hou van hars geproduceerde transmissie, en breking, en reflectie, om goed te bereiken van diffusie effect, maakt licht in hars van doordringende proces in de Blijf helder en uniform. Het afgewerkte oppervlak is glad, geluidskwaliteit, straal- en schelpvormingvrije stiksels, lichtgevende uniforme lichtgevende kleur.

Een paar:Gebruik van Acryl Sheets Volgende:Grote Custom Acryl Display Frame Exhibition Requirements