Acrylverwerking Screen Printing Technology

- Nov 23, 2016-

Acrylverwerking in de zijdenprinting ontbreekt niet, elke verwerkende onderneming zal een dergelijke sector hebben, hoofd is verantwoordelijk voor het verwerken van zijdendrukproducten van logo en eisen van patroon, en dit verwerkingspersoneel is zogenaamd zijde-drukmeester, voor Handmatige zijdendruk technologie kleur match en verwerking patroon van standaardcontroles, ze op kleur en subtiele patroon te hebben eerste gevoel, kan in het moment gevonden te weinig op, in grootte en zijden afdrukken van de locatie Shang heeft ook is sterk van zintuigen, als acryl verwerking Ontbreken zijde druk technologie tie, dat zal geen markt kan op Are scherm gedrukt acryl met kracht, is de innovatieve scherm gedrukte acryl verwerking gezichten, we zijn voortdurend op de schermdruktechniek.
Er zijn verschillende factoren:
1. het schermplaatmateriaal en materiaalopties: frame materiaal, schermmateriaal, maaswijdte, kleur- en inkteigenschappen;
2. schermuitrusting, gereedschappen: zeefdrukapparaat, positioneringsgereedschappen, enz .;
3. productie: omvat stretch mesh, schermplaat maken, printen enzovoort;
4. werkomgeving: temperatuur, vochtigheid en hygiëne op de werkplek, met name de hygiëne is een belangrijke factor die de kwaliteit van de producten beïnvloedt;
5. Mensen zijn de belangrijkste factoren die projectkwaliteit beïnvloeden, de exploitant moet een hoog gevoel van verantwoordelijkheid en hoge technische kwaliteit hebben.
Acrylverwerking, diagram, net, net, enzovoort, zijn onontbeerlijk voor het schermafdrukproces. Schermdruk is het meest gebruikt in PVC om een productieproces te verwerken. Het is niet alleen op de Aziatische grammacht, zijn kleding, hout, metaal, enzovoort, hebben allemaal schermdruktechnologie.

Een paar:Wil je weten over Acryl Display Stands en zie het Volgende:The Modern Era Acrylic Products