Acrylrisico's Uitstekende Weerweerstand

- Aug 10, 2017-

Acrylrisico's Uitstekende weerbestendigheid

Welke invloed heeft de hoge temperatuur op de acryluitrusting?

1, met een kristalachtige transparantie, licht transmissie snelheid van 92% of meer, zacht licht, duidelijk zicht, met de kleurstof kleur van acryl en een goed kleur effect.

2, de acrylplaat heeft uitstekende weersomstandigheden, hoge oppervlakhardheid en oppervlakglans, en betere hoge temperatuurprestaties.

3, de acrylplaat heeft een goede verwerkingsprestatie, beide kunnen thermoforming worden gebruikt, kan ook gebruikt worden om de weg te verwerken.

4, transparant acrylblad met glas kan worden vergeleken met de lichtdoorlatendheid, maar de dichtheid van slechts de helft van het glas. Bovendien is het niet zo broos als het glas, ook als de schade het glas niet schijnt als de vorming van scherpe rommel.

5, acryl slijtvastheid en aluminium dicht bij de stabiliteit van goed, bestand tegen een verscheidenheid van chemische corrosie.

6, de acrylplaat heeft een goede printbaarheid en sproeibaarheid, met behulp van een geschikt druk- en spuitproces, kunt u de ideale rand geven aan het acryl riser effect.

7, ontvlambaarheid: niet-spontane verbranding, maar brandbaar, niet zelfdovend.

Acrylbuis heeft acryl, acryl kunststof, acryllichtboxen, borden, acryl badkuip, acryl kunstmatige marmer, acrylhars, acryl (latex) verf, acryllijm, en dus op een breed scala aan producten.

Mensen zien vaak de acrylproducten van de acrylpellets, het vel of de hars en andere grondstoffen door middel van een verscheidenheid aan verschillende verwerkingsmethoden, en met een verscheidenheid aan verschillende materialen en functionele componenten die uit de acryluitrusting worden samengesteld. Wat de algemeen vaak gehoord van acrylvezel, acrylkatoen, acrylgaren, acrylnylon, enz. Betreft, verwijst naar de polymerisatie van acrylvezels uit de door de mens vervaardigde en de acrylstijger is niet geassocieerd.

Onder hen wordt vaak gezegd dat de acrylplaat een polymethylmethacrylaatplaat is, dat is gemaakt van "methylmethacrylaatmonomeerpolymerisatie. Of door de acrylpellets geëxtrudeerd door de extruderplaat. Algemeen bekend als plexiglas. Acryl uit Engels acryl, wat de organische verbinding gemaakt van MMA PMMA bord, transparant en transparant zoals het glas in het algemeen van alle transparante plastic zoals PS, PC, of door het slechte herstel van MMA Gemaakt van plexiglas worden gezamenlijk aangeduid als plexiglas. Omwille van onderscheid , speciaal hoogwaardig puur materiaal MMA gemaakt van PMMA bord genaamd acrylplaat acryl, acryl riser met die om te onderscheiden met de algemene plexiglasplaat.


Een paar:Acryl Meubels Visuele effect is goed Volgende:Acryl Meubilair Transparantie is zeer goed