Acryl-risers Glas alternatief materiaal

- Sep 30, 2017-

Acryl-risers Glas alternatief materiaal

Polymethylmethacrylaat (aangeduid als PMMA, English Acrylic), ook bekend als acryl of plexiglas, in Hong Kong en beter bekend als Aga-lijm, met hoge transparantie, lage prijs, eenvoudige bewerking, enz., Is vaak regelmatig Gebruik van glas in plaats van materiaal . Het monomeer van polymethylmethacrylaat is methylmethacrylaat (MMA, acrylmonomeer).

Acryl chemische stof genaamd polymethylmethacrylaat, op kamertemperatuur is niet-toxisch, de smaak van de snede wanneer de ester-specifieke smaak, vaak geur mensen duizelig maakt, is giftig maar niet erg giftig. Wanneer de temperatuur hoger is dan 130-140 ° C, zal de chemische reactie ervoor zorgen dat de acryl verbranden en schadelijke gassen produceren.

Om acrylproducten beter te kunnen gebruiken, moeten we het volgende opmerken:

1 kan niet worden opgeslagen met andere organische oplosmiddelen, maar kan niet in contact komen met organische oplosmiddelen

2 Tijdens het transport kan de oppervlaktebeschermende film of het beschermende papier niet worden bekrast

3 kan niet worden gebruikt in omgevingen waar de temperatuur hoger is dan 85 graden Celsius. Natuurlijk, wanneer de temperatuur hoger is dan 130-140 ° C, in het geval van aerobe op een andere kwestie, zal het een chemische reactie spelen. Toen we de middelbare school scheikunde leerden kennen, zodat de kans op het branden van volledig brandende acryl, dus in principe acrylverbranding schadelijke gassen produceert. Ik heb deze ervaring. Onze fabriek is gespecialiseerd in de productie van acrylproducten, acryl display standaard, en soms zal de laser graveermachine te gebruiken, elke keer door de laser graveermachine gesneden acryl, altijd ruiken een scherpe smaak. Dit is het acrylgas is geen volledige verbranding van schadelijke gassen. Daarom moeten bij het gebruik van een lasergraveermachine de deuren en ramen worden geopend en in een geventileerde toestand worden gehouden. Vooral in de winter, sluit de deuren en ramen niet, mag geen airco openen.

4 het reinigen van acrylproducten slechts 1% zeepwater, met een zachte katoenen doek gedrenkt in water en zeep, kan niet worden gebruikt voor harde of droge wrijving, anders is het oppervlak gemakkelijk te krassen. Acryl (methylmethacrylaat) naast polymerisatie kan PMMA en acrylplaat zijn voor de stroomafwaartse verwerkingsfabriek gemaakt van afgewerkte producten, maar ook en een verscheidenheid aan andere verschillende monomeergrondstoffen van het copolymeer (co-polymeren), het vloeibare type, gemaakt van verschillende toepassingen van de hars, gebruikt in de volgende producten:

· PVC-modifier (MBS): gebruikt om de schokbestendigheid van PVC en de verwerkingsprestaties te verbeteren.

Verf: acrylharsverf kan worden onderverdeeld in olieachtige, op water gebaseerde twee categorieën, die worden gebruikt voor binnen- en buitenarchitectuurverf en metaal, hout, kunststof en andere industriële verf.

Kleefstof: kan in twee soorten druk en niet-druk worden verdeeld. Drukgevoelige acrylkleefstof kan worden gebruikt voor etiketten, tape, decoratieve folie, beschermende materialen, chirurgische tape, drukgevoelig behang, tapijten, N keer plakbriefjes papier, schoenen en ga zo maar door. Niet-drukgevoelige kleefstof kan worden gebruikt voor papier, stofpasvormen, vlokken, bouwen met de pasta.

· Textielverwerkingsmiddel: kan worden gebruikt voor de productie van niet-geweven, vlokken, bedrukken en verven, plakken en afwerken.

· Papier licht behandeling agent en papier dispergeermiddel: UV hardening hars polijstmiddel voor de bulk, kan de oppervlakteglans van drukwerk verbeteren, verhogen het uiterlijk en een gevoel van hoog, verhogen het oppervlak van de slijtvastheid en krasbestendigheid.


Een paar:Het verschil tussen een acrylbad en een gewone badkuip Volgende:Hoe zit het met de prijslijst van acrylplaten? Wat zijn de formaten van acrylplaten?