Acrylic Risers Weerstand op hoge temperatuur

- Sep 14, 2017-

Acryl-risers Bestand tegen hoge temperaturen

De hardheid van acrylbuis: hardheid is een van de parameters die het productieproces en de technologie van de gietdrukplaat het beste weerspiegelen. Het is een belangrijk onderdeel van kwaliteitscontrole. De hardheid kan de MMA-zuiverheid, de weersbestendigheid en de hoge temperatuurbestendigheid van grondstoffen weerspiegelen. De hardheid beïnvloedt rechtstreeks of de plaat buigvervorming zal oplopen, of het oppervlak nu barst of niet. Hardheid is een van de harde en snelle indicatoren van de kwaliteit van acrylplaat. Het geïmporteerde gietdrukbord heeft de hoogste hardheidsindex van dezelfde producten in China. Gemiddeld is de hardheidsgraad 89 graden links en rechts.

Tolerantie van dikte: de controle van de diktetolerantie is een belangrijke belichaming van kwaliteitsmanagement en productietechnologie. De diktetolerantie van geïmporteerde materiaalgietdrukplaat ligt binnen + 0,2 mm. 1. Transparantie / witheid: strikte materiaalkeuze, geavanceerde formuleringsopvolging en modern productieproces, zorgen voor uitstekende transparantie en zuivere witheid. De vlam is gepolijst en glashelder.

Opmerkingen:

1. De acrylplaat mag niet worden bewaard met andere organische oplosmiddelen, niet om te worden blootgesteld aan organische oplosmiddelen.

2. Tijdens het transport kan de oppervlaktebeschermingsfilm of het beschermende papier niet worden geschuurd.

3. Kan niet worden gebruikt in een omgeving met een temperatuur van meer dan 85 ℃.

4. Gebruik slechts 1% zeepwater om de drukverhoger te reinigen en zeepwater met zachte katoenen doek mag niet worden gebruikt voor harde of droge reiniging. Anders kan het oppervlak gemakkelijk worden geschraapt. Organische glasproducten en acrylproducten

Veel mensen weten het niet, wat is het verschil tussen de twee? Laten we dat dus analyseren.

1. Populair gebruik: vaak vragen klanten "kristal", het kristal is hier niet het natuurlijke kristal, maar het is een andere naam voor het kenteken dat is gemaakt van acryl en het teken van het teken. Organisch glas, vroeger werd het 'organische zijdedruk', 'organische glazen plank', enzovoort.

2. Specificatiedikte: de acrylproducten zijn meestal zwaar en zwaar, met een dikte van meer dan 0,5 mm. Organisch glas is vaak licht en dun.

3. Materiaaleigenschappen: acrylproducten zijn ook bekend als acryl. Strikt genomen, acryl heeft drie soorten binnenlandse, gezamenlijke en import materialen. Het wordt vaak gebruikt in fijne en fijne display-artikelen, sieraden display, cosmetische display stand, etc. Vervolgens organisch glas, meestal gebruikt in een aantal eenvoudige en duidelijke ambacht, zeer dun, gebruikt in de lichtbak, klein paneel display, zoals de organische glazen datakast.

4, sensorische onderscheiden: acryl producten materialen, transparantie is heel duidelijk, zonder enige onzuiverheden, de algemene naam noemen "geïmiteerd kristal", gevoel en gevoel is zeer goed, luxe kijken elegant voor de persoon, want het is puur natuurlijke transparant kleurloos, transparant , meestal het maken van ambachten en eisen van nobele klasse gebruikt door hoge productdisplays. Dus organisch glas, transparantie, veroorzaakt door een gebrek aan een heleboel mensen tot zijn begrip, vaak vergelijken met biologisch glas en PVC, plastic bord, de textuur is, het grootste deel van het organische glas is lichtgeel.


Een paar:Acrylic Box De praktische toepassing Volgende:Acryl meubilaire beeldweergave