Acrylrisico's Meerdere prestaties

- Jul 27, 2017-

Acrylrisico's Meerdere prestaties

Een aantal prestaties (vooral fysieke, mechanische eigenschappen) van acrylbuizen vertoont een sterke afhankelijkheid van de temperatuur. De nationale norm (GB / 7134-1996) vereist dat de prestatietest van de acrylpijp moet worden uitgevoerd op de aangegeven temperatuur (23 ± 200C).

(1) Effect van temperatuur op treksterkte en treksterkte van acrylbuis

Naarmate de temperatuur toeneemt, worden de treksterkte en de trekmodulus in hoofdzaak lineair verminderd. De reden hiervoor is dat bij verhoging van de temperatuur de activiteit van macromolecule materiaal segmenten wordt verbeterd en de overgang van glasachtige toestand tot hoge elasticiteit en viskeuze stromingstoestand geleidelijk optreedt, wat blijkt uit de toenemende flexibiliteit, de afname van sterkte en elastiek modulus.

(2) het effect van de temperatuur op de verlenging van acrylbuis

Met de toename van de temperatuur is de breuk van de acrylbuis in de brosbreuk geleidelijk toegenomen en de verlenging bij de pauze van de plexiglas bereikte 5,6% bij 60 ° C. Wanneer de temperatuur een bepaalde temperatuur overschreden, begon de acrylbuis te verzachten , Opbrengstschade De relatie tussen de temperatuur en de verlenging bij pauze en de opbrengstverlenging van de acrylbuis.

(3) het effect van de temperatuur op de slagsterkte van plexiglas met verschillende dikte

De temperatuur heeft ook een soortgelijk effect op de impacteigenschappen van de acrylbuis. Met de toename van de temperatuur wordt de beweging van het acrylbuis segment versterkt en wordt de macroscopische prestatie verhoogd en wordt de slagsterkte verbeterd.

(4) temperatuur en andere factoren op de hardheid van plexiglas

De hardheid van de acrylbuis neemt af als de temperatuur stijgt. Bovendien, hoe hoger de belastingwaarde die wordt gebruikt om de hardheid te meten, des te lager de gemeten hardheidswaarde. In een bepaald bereik, hoe hoger de dikte van de acrylbuis, hoe hoger de gemeten waarde; maar als de dikte tot op zekere hoogte toeneemt, wordt de gemeten hardheidswaarde niet meer significant verbeterd.

(5) Effect van temperatuur op Poisson 's verhouding van acrylbuis

De generatie van de afbuiging:

De afbuiging kan worden veroorzaakt door de statische belasting van de windlastplaat zelf. Om te voorkomen dat dit effect te groot is, zijn passende voorzorgsmaatregelen van belang.

Jaren ervaring heeft een aantal plexiglasplaten verzameld. Het is aanbevolen om de dikte van de ontwerpgeleider te gebruiken. Bij de maximale windlading kan een bepaalde grootte van de lichtbakken direct aangepast worden zonder dat de frequentberekeningen nodig zijn.

Houd er rekening mee dat:

Als het ontwerp van de grotere omvang van de lichtbak tekent of om economische redenen, de aanbevolen plaatdikte niet kan gebruiken, moet de plexiglasplaat worden versterkt om de wind te voorkomen wanneer de overmatige vervorming of breuk kan veroorzaken. De mate van versterking is moeilijk om precies te beschrijven, maar kan worden gemaakt van transparante plexiglas dikke plaat gemaakt van steunstaven, ongeveer 600 mm interval, de juiste hoek in de lichtbak tekent op de achterkant van het paneel, u kunt extra stijfheid geven. Grote winkelstroken of kisten, zoals het langste gebouw bovenaan het logo, makkelijker om de grotere windbelasting te dragen, om de lichtbakken in de achterkant van het paneel te overwegen, volgens het reguliere interval, vaste anti-vervorming bout.


Een paar:Acryl Meubilair Transparantie is zeer goed Volgende:Acryl Meubilair Voor Regelmatig Onderhoud