Acrylic Risers Optics

- Oct 17, 2017-

Acrylic Risers Optics

Acrylkenmerken:

Uitstekende optische eigenschappen (hoge doorlating van 92%); hoge oppervlakteglans, heldere kleur, vol, glad, goede hardheid; chemische weerstand; stabiele prestaties zijn niet eenvoudig te vervormen; compleet assortiment, kleurrijk en gevarieerd oppervlakteweerstand; fysieke stabiliteit (eenvoudig vormen, plasticiteit); weersbestendigheid, anti-ultraviolet vermogen, niet gemakkelijk te oxideren (hoge en lage temperatuur vervormingsweerstand tot hoge temperatuur 70 graden, 50 graden lage temperatuur); groen, afvalstoffen kunnen worden gerecycled Gebruik; uitstekende oppervlaktehardheid en krasbestendigheid; gemakkelijk te reinigen, onderhoud; buiten 5-8 jaar zal niet vervagen, verlies van licht, niet open. De schokbestendigheid is uitstekend en is geschikt voor installatie in een relatief veilige installatieomgeving. Acryl bord onderzoek en ontwikkeling en gebruik, is honderd jaar geschiedenis geweest. 1880 methacrylzuurpolymerisatie was bekend; 1901 onderzoek naar polyacetaatsynthese voltooid; 1927 het gebruik van de bovengenoemde synthetische methode om te proberen de industriële productie; 1937 methacrylzuur methyl ester industriële productie ontwikkeling succes, die de grootschalige productie ingevoerd, Vanwege de uitstekende taaiheid en lichttransmissie, de Tweede Wereldoorlog periode gebruikt in vliegtuig voorruit, tank kijkspiegel, de meest voorkomende mobiele telefoon scherm is gemaakt van acryl van optische kwaliteit.

Acryl board wordt voornamelijk gebruikt voor beeldhouwkunst, decoratie, ambachtelijke productie, extrusie-type wordt meestal gebruikt voor reclameborden, lichtbakken en andere productie. PMMA heeft de voordelen van een laag gewicht, lage kosten en eenvoudig vormen. Zijn vormmethodes zijn gieten, spuitgieten, machinaal bewerken, thermovormen en zo verder. Vooral het spuitgieten, kan massaproductie zijn, het proces is eenvoudig, lage kosten. Daarom wordt het steeds vaker gebruikt, het wordt veel gebruikt in instrumentatieonderdelen, autolichten, optische lenzen, transparante buizen, enzovoort.

In de constructie wordt het plexiglas voornamelijk gebruikt in verlichting, dak, dak, trappen en binnenmuurpanelen enzovoort. Plexiglas op de snelweg en high-level wegverlichting in de schaduw en autoverlichting zijn ook redelijk snel. Met de bouw van grote steden hotels, hotels en high-level residentiële gebouwen, de snelle ontwikkeling van verlichting, het gebruik van plexiglas extrusie board gemaakt van het lichaam met een hoge structurele sterkte, lichtgewicht, hoge lichttransmissie en goede beveiliging en andere kenmerken en anorganisch glasverlichtingsapparaat vergeleken met een groot voordeel.

In het sanitair kan plexiglas worden gemaakt bad, wastafel, kaptafel en andere producten. Als plexiglazen badkuip met een luxe uitstraling, een gevoel van diepte, gemakkelijk te reinigen, hoge sterkte, lichtgewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken, is op grote schaal gebruikt. Acryl is het beste nieuwe materiaal dat na het keramiek sanitair kan produceren. Vergeleken met de traditionele keramische materialen, acryl naast een ongeëvenaarde hoge helderheid, maar ook de volgende voordelen: taaiheid, gemakkelijk te beschadigen; reparatie sterk, zolang het zachte schuim dat in tandpasta wordt ondergedompeld het sanitaire goed kan schoonmaken; zachte textuur, winter Er is geen gevoel voor koud bijten; kleurrijk, om tegemoet te komen aan de verschillende kwaliteiten van het nastreven van persoonlijkheid. Acrylproductie van potten, baden, toilet, niet alleen prachtige stijl, duurzaam, en heeft een rol voor het milieu, de straling en het lichaam de eigen bot stralingsgraad is bijna hetzelfde. Acryl sanitair verscheen voor het eerst in de Verenigde Staten, na 2008 heeft de gehele internationale markt bezet meer dan 70%.


Een paar:Acryl fotolijst voordelen Volgende:4 Gemeenschappelijke fouten bij productontwikkeling