Acrylaat verhogers Product verscheidenheid

- Jun 30, 2017-


Acrylaat verhogers Product verscheidenheid

Kunnen worden onderverdeeld in vier typen:

Gekleurde transparante plexiglas: bekend als kleurplaat. Doorschijnend zacht, gemaakt met het lichte vakken, ambachten, mensen voelen comfortabel en genereus.

Gekleurde plexiglas punten: transparant gekleurd, doorzichtige gekleurde, ondoorzichtig en drie gekleurde. Magnetische plexiglas glans als parel plexiglas helder, scherp en gemakkelijk te breken, geschikt voor het maken van wijzerplaten, dozen, medische apparatuur en tekens, dierlijke materialen modelleren.

Transparant plexiglas: hoge transparantie, lampen moet worden gemaakt. Gebruik gemaakt van kroonluchters, prachtig gesneden, kristalheldere duidelijkheid. Doorzichtig plexiglas vergelijkbaar met matglas, reflecterende zacht, gemaakt met het ambachten, mensen voelen zich comfortabel en royaal. Kleurloos transparant organische kroonluchters, prachtig gesneden, kristalheldere duidelijkheid.

Plexiglas parel: Plexiglas in de algemene plexiglas of fosfor poeder in. Dit soort plexiglas felle kleur, hoge oppervlak, buiten de vorm van hete te drukken door de schimmel, zelfs gepolijst gepolijst, het patroon, de vorming van het artistiek effect van het enige nog steeds handhaven. Gebruik het om mensen, dierlijke vormen, handelsmerken, decoraties en promotiemateriaal.

Plexiglas in reliëf: sub transparant, doorzichtig kleurloos, scherp en gemakkelijk te breken, geschikt voor productie.

Acrylaat gegoten plaat: ultrahoog moleculair gewicht, met uitstekende stijfheid, sterkte en uitstekende bestendigheid tegen chemische eigenschappen. Deze plaat wordt gekenmerkt door kleine batch-verwerking, in de kleur-systeem en oppervlakte-textuur effecten hebben ongeëvenaarde flexibiliteit en productspecificaties complete, geschikt voor een verscheidenheid van speciale doeleinden.

Acryl extrusie Board: Vergeleken met de cast plaat, is geëxtrudeerde plaat moleculair gewicht laag, mechanische eigenschappen zwakker. Echter deze functie is bevorderlijk voor het buigen en thermoforming verwerking, in de omgang met de grotere omvang van de plaat, is bevorderlijk voor snel kunststof vacuüm plastic molding. Op hetzelfde moment is de tolerantie van de dikte van de plaat geëxtrudeerd kleiner dan die van de plaat gieten. Zoals de squeeze-plaat een groot aantal geautomatiseerde productie, kleur en specificaties lastig om aan te passen is, dus de productspecificaties zijn onderworpen aan bepaalde beperkingen.

Voor vele jaren is thermoforming één van de meest creatieve gebruik van acryl panelen. Met de verbetering van de verwerking van technologie en product verscheidenheid, ondertekent de prestaties van de rijken en de perfecte, ten opzichte van andere traditionele reclame materialen, acryl verwerking meer eenvoudig, veilig, de productkosten is ook verstandiger.

Eerste, weatherability: acryl plaat buiten uitstekende weersbestendigheid heeft, kan worden beschouwd als de beste van alle kunststof materialen. Normale buiten gebruik voorwaarden, ontwerp, verwerking redelijke acryl bord tekenen, na 10 jaar van gebruik, de mechanische sterkte zal niet afnemen, het uiterlijk niet aanzienlijk zal veranderen.

Tweede, de kleur van de doorschijnende prestaties: kwalitatief hoogwaardige acryl bestuur zal worden volgens strikte kwaliteitsnormen van de productie, om ervoor te zorgen dat verschillende partijen, verschillende platen hebben dezelfde kleur. Omdat de kleur van de stalen is gelijkmatig verdeeld langs de dikte van het hele blad

Qingdao Aquarium Cross Harbor Tunnel

Dus het oppervlak van de anti-slijtage van het oppervlak van de slijtage wanneer het licht enige invloed op de weergave van kleur hebben zal.

De doorlaatbaarheid van de meeste acryl kleurplaten zal afnemen als de dikte van de verhogingen van de plaat, en voor sommige markeringen, dit effect nadelige gevolgen kan hebben - bijvoorbeeld, met verschillende diktes op hetzelfde logo wanneer zal er een belangrijke kleur verschil. In dit geval is het raadzaam het gebruik van bepaalde vaste lichte kleur van het acryl Kleurplaat, hoewel de plaat dikte samen, maar toont de dezelfde kleur lichtdoorlatendheid.

Acrylplaat en profielen: pijp staven, gewone bestuur, transparant bestuur, bestuur, textuur bestuur, stevige plaat, multi-layer bestuur, matte board, gekleurde tegel bestuur, effect plaat, speciale board, GB plaat, speciale kentekenplaat.


Een paar:2017 netwerk handel zeven leger District - Wolf zeeleeuwen - hoofdplaats eiland buiten gezamenlijke ontwikkeling Volgende:Waarom Is de acryl fotolijst gebruikte?