Acrylic Risers Stabiliteit

- Oct 26, 2017-

Acrylic Risers stabiliteit

Acryl is een belangrijke vroege ontwikkeling van thermoplastische, met een goede transparantie, chemische stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk te verven, eenvoudige verwerking, mooi uiterlijk, in de bouwsector heeft een breed scala aan toepassingen.

Het thermovormen van acrylproducten is het proces waarbij plexiglasvellen of -vellen in verschillende afmetingen van gevormde artikelen worden gemaakt, waarbij de onafgewerkte stukken op het vormframe worden geklemd, worden verhit om ze te verzachten en het oppervlak van de mal te drukken, dezelfde vorm krijgen met het oppervlak , na afkoeling van de afwerkingsrand van het eindproduct.

Het persen kan worden uitgevoerd door vacuüm op te stellen of door het direct in te drukken met een stans met een profiel. Bij gebruik van een snel vacuüm vormend product met lage trek, is het raadzaam om een ​​dieptrekproduct te gebruiken dat dicht bij de onderste grenstemperatuur ligt en een gecompliceerde vorm heeft. Dicht bij de bovenste grenstemperatuur, onder normale omstandigheden het gebruik van de normale temperatuur. Voor de moderne enterprise-productupgrades, technologische innovatie glorie glans. Acryl producten door de klant van harte welkom, voor acrylproducten afdrukken, meer en meer eisen van de klant hebben de neiging om meer kleuren en hoge precisie afbeeldingen.

Het eerste element is of het invoer / positioneringssysteem van de machine juist is afgesteld om ervoor te zorgen dat elke positie van het acrylproduct nauwkeurig is van de invoer naar de afdrukpositioneringsinrichting.

Het tweede element is dat de spanning van elk scherm consistent is.

Het derde element is of de acrylproducten tijdens het meerdere malen afdrukken door de machine en de werkplaats van de verschillende factoren.

Om de bovengenoemde drie elementen die betrokken zijn bij het probleem te behandelen, kan de kleur nauwkeurig zijn om te voldoen aan de eisen van de klant van het printen van acrylproducten, de noodzaak om positionering te bereiken, kleurvolgorde, drie stappen overdrukken, registratie is bijzonder belangrijk. Acrylproducten in de relatief hoge temperatuur Kun je het gebruiken, zal het vervormd of gesmolten zijn?

Acrylplaat Chemische naam Poly methylmethacrylaat, het heeft een bepaalde hoge temperatuurbestendigheid, temperatuur kan 104 ℃ bereiken, maar het maximale continue gebruik van temperatuur met de werkomstandigheden varieert tussen 65 ℃ -95 ℃ verandering, de temperatuur bereikt ongeveer 96 ℃ (1,18 MPa) zal optreden lichtelijk vervormd, verwekingspunt van ongeveer 113 ℃, natuurlijk, we gebruiken acrylproducten kunnen niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen, de algemene zal geen probleem zijn, het smeltpunt van acryl op 230-260 graden.Als de acrylproducten met bij min 20-30 ℃ koude gebieden, zullen de chemische molecules strenge contractie zijn, resulterend in bros, is het gemakkelijk te breken.

Resulterend in de vervorming van acrylproducten in aanvulling op de temperatuur, maar ook met de dikte van het acryl hebben een geweldige relatie, hoe dunner hoe gemakkelijker vervormd, hoe dikker hoe moeilijker deformatie, dus het gebruik van acrylproducten om te houden de temperatuur binnen een redelijk bereik, als de speciale omgeving, kan doen andere noodzakelijke verwerking.


Een paar:Acrylic Box Telescopic Space Volgende:Acryl meubilair Veel voordelen