Acrylaat verhogers meestal transparant

- Sep 04, 2017-

Acrylaat verhogers meestal transparant

Wat zijn de problemen met aandacht voor de verwerking van acryl buis?

Acrylaat buizen zijn meestal transparant, lichtgewicht, weerbestendig, slagvast en gebruiksvriendelijke vorm van de voordelen. Op hetzelfde moment vanwege de productieproces voor massaproductie is productie ook relatief eenvoudig. In de afgelopen jaren, het toepassingsgebied van acryl buis meer en meer algemeen en veel acryl buis ook geleidelijk moeten stijgen. Maar dan, wanneer het gaat om de behandeling, onder normale omstandigheden, de verwerking van acryl buis of aandacht te besteden aan. Vervolgens zal de scherpe rand van de officiële website van de kleine series met je praten.

Bekende acryl tube fabriek Tips: meestal, we gebruiken of verwerken van acryl buis, in het bijzonder aandacht te besteden aan het oppervlak niet te worden krassen voorkomen. Als het oppervlak van de acryl buis is bekrast, iedereen in de verwerkingstijd, we moeten aandacht besteden aan de eerste door de gepolijste om te herstellen van de oorspronkelijke glanzende weergave. Anders, bekrast littekens, het zal ernstige gevolgen hebben voor de schoonheid van de acryl buis zelf, en zelfs van invloed op de verwerking van sommige van de producten uit de esthetische mate.

Ten tweede, de algemene acryl buis zijn meer eenvoudig te absorberen stof, vóór de verwerking, we mogen niet vergeten te gebruiken van een zachte katoenen doek gedoopt in een sopje van 1% om te vegen, die ook effectiever om te voorkomen dat het geval van statische elektriciteit opgewekt door de acryl buis kan zijn. Daarnaast, in het proces van verwerking, we stellen ook vast dat het gebruik van de temperatuur niet hoger dan 90 graden zijn moet. Anders is het zal meevallen om hete vervorming te produceren. Voor de verwerking van plexiglas, na verwerking ook nodig ter dekking van het eindproduct met een beschermfolie, zodat het niet verschijnen zal vingerafdrukken, wrijving of stof, zodat de afgewerkte producten meer glanzend helder kunnen, kunt beter de perceptie en de gebruik van waarde. Acrylaat buis, het is een doorzichtig polymeer materiaal, de chemische naam "polymethylmethacrylaat", het is ook bekend als "plexiglas buis". Maar het is niet de traditionele zin van het glas, acryl niet alleen heeft de algemene kenmerken van het glas, maar ook met veel glas kan niet de kenmerken. Het is ook vanwege deze kenmerken van acryl, zodat het wijd in de bouw gebruikt wordt, reclame, vervoer, geneeskunde, industrie, verlichting en andere velden. Hier kijken we naar de kenmerken van acryl heeft.

1. de superieure lichttransmissie: acryl buis met kristal-achtige licht transmissie prestaties, lichte transmissiesnelheid van 92% of meer. Het is niet alleen zacht licht, en visuele zin is zeer duidelijk, met name de optische niveau en lichte diffusie-niveau. Acryl kleuren met een kleurstof heeft een zeer goede kleur weergave effect.

2. uitstekende weersbestendigheid: acryl buis heeft een zeer goed aanpassingsvermogen, Anti-veroudert, voornamelijk het gevolg van bij de aanpassing aan de natuurlijke omgeving, wanneer er in een lange tijd in de wind, de zon, de regen, de natuurlijke omgeving ook het de prestaties niet kan houden wijzigen, zodat het kan worden gebruikt in de buitenlucht. 3. hogere plasticiteit: acryl plasticiteit is zeer sterk, met "plastic crystal" in de wereld, het kan worden verwerkt in overeenstemming met de behoeften van mensen gemaakt van verscheidene vormen van dagelijkse levensbehoeften, display levering, enz., zoals ons leven in de winkelcentra Mobile staander, sieraden staander.

4. uitstekende algemene prestaties: acryl buis heeft een uitstekende algemene prestaties, het kan niet alleen vlekken, maar kan ook worden oppervlakte schilderij, zeefdruk, vacuüm coating, kan ook worden gesneden op het oppervlak.


Een paar:Harte vieren Ouke plexiglas Products Co., Ltd. toegevoegde High-definition UV-Printer Volgende:Over scherm afdrukken op acryl Product