Acrylzeefdruk Proces Note Points

- May 08, 2018-

Voor de plexiglaszeefdrukverwerking die wordt voltooid door samenwerking door meerdere personen en samenwerking, is alleen het stroomopwaartse proces verantwoordelijk voor het volgende proces en worden de zelfinspectie en het zelfonderzoek van de respectieve processen uitgevoerd en wordt de kwaliteit strikt gecontroleerd zodat het door de gebruiker tevreden gestelde biologische glasgaren kan worden geproduceerd. Webdrukproducten. De perfecte combinatie tussen het scherm, inkt en afdrukken is een vereiste voor een goede afdruk.

Voorafgaand aan het afdrukken van batches, moet het afgedrukte scherm worden gefixeerd en getest op inktprinten om de lay-out, inktkleur, inktdikte, specificaties en registratienauwkeurigheid te controleren.

(1) Wees hoffelijk. Terwijl het plaatframe heen en weer beweegt tijdens het afdrukken, worden de drukplaat en het frame blootgesteld aan botsingen en trillingen tijdens de heen en weer gaande beweging, en vindt een kleine verplaatsing van de brand plaats tussen de twee plateaus, hetgeen resulteert in onnauwkeurige overdrukken en het uiterlijk van het product. kwaliteit.

(2) controleer vaak bewijzen. Gevonden dat plexiglasproducten inkt missen, moet het scherm onmiddellijk worden schoongemaakt met een schone katoenen doek.

(3) Het stapelen van halffabrikaten moet netjes zijn. Bij het stapelen van halffabrikaten is het onvermijdelijk dat de twee zijden van de plexiglasplaat worden neergelegd. Anders is de organische glasplaat gebogen vanwege zijn eigen zwaartekracht en zijn de twee zijden van de organische glasplaat naar boven gericht en niet afgeplat. Wanneer het afdrukken wordt uitgevoerd, is de organische glasplaat moeilijk te verzenden en vaak treedt het verschijnsel van gebroken vellen op.

Alleen door belang te hechten aan de verschillende aspecten die van invloed zijn op de afdrukkwaliteit, kunnen we prachtige plexiglas zeefdrukken maken, zoals plexiglas-reclameproducten, de productiesnelheid verbeteren, kosten verlagen en de effici├źntie verhogen, en bedrijven in staat stellen onoverwinnelijk te blijven in de marktconcurrentie .

Silk screen.jpg

Een paar:Leren is voor een betere vooruitgang Volgende:Zie de productie van Zie enige kwaliteitsborging