Acrylblad

- Apr 21, 2017-


Acrylblad

bancai.jpg


  PMMA heeft de voordelen van lichtgewicht, lage kosten, makkelijk gieten, enz.


  De gietmethoden zijn gieten, spuitgieten, bewerking, thermoforming en ga zo maar door. Vooral het spuitgieten kan massaproductie zijn. Het proces is eenvoudig en goedkoop. Daarom wordt het steeds veel gebruikt. Het wordt momenteel veel gebruikt in instrumentatieonderdelen, auto lichten, optische lenzen, transparante buizen enzovoort.


  1. De toepassing van plexiglas acryl in de bouwsector.

  

In het gebouw wordt de plexiglas acryl voornamelijk gebruikt in telefooncabines, trappen en kamerwandpanelen en andere aspecten. In sanitair wordt het hoofdzakelijk weergegeven in het bad, wastafel, kaptafel en andere producten. In de afgelopen jaren is de ontwikkeling ervan ook vrij snel in de snelweg, hoogwaardige wegverlichting en automaatverlichting. Onder hen worden bouwen verlichting, badkuip, straatreclame lichtboxen, telefooncabines en andere aspecten van de marktgroei sneller, de toekomstige ontwikkeling heeft grote ruimte en de marktvooruitzichten zijn zeer breed.

  

In de afgelopen jaren is de bouwverlichting van China snel ontwikkeld met de bouw van grote steden zoals restaurant, hotels en senior residentieel. Met plexiglas acryl extrusieplaat gemaakt van licht, heeft het de algemene structuur van hoge sterkte, hoge transmissie, hoge veiligheid en andere speciale voordelen. In vergelijking met de anorganische glasverlichting, vergeleken met een groot voordeel.


Op dit moment hebben de Verenigde Staten en Japan verplicht in de wet, basisscholen en middelbare scholen en kleuterschoolbouwglas, gebruik gemaakt van plexiglas acryl. Met de voortdurende verbetering van de Chinese wetten en voorschriften, wordt verwacht in de nabije toekomst, zal de Chinese wet ook basisscholen en middelbare scholen en kleuterschool nodig hebben architecturaal glas moet ook plexiglas acryl gebruiken. Tegelijkertijd heeft China het tempo van stedelijke bouw, straatborden, reclame-lichtdozen en telefoonkasten versneld, wat een belangrijk deel van het gebruikte materiaal is, is het plexiglas acrylmateriaal.


In het sanitair, omdat het plexiglas acrylbad een luxueuze uitstraling heeft, is de diepe, gemakkelijke schoonheid, hoge sterkte, lichtgewicht en het gebruik van comfort en andere kenmerken in de afgelopen jaren veel gebruikt, de huidige jaarlijkse jaarlijkse jaarlijkse De productie van plexiglas acrylbad bedraagt ongeveer 1,5 miljoen, het jaarlijkse verbruik van PMMA extrusieplaat of gietbord meer dan 5.000 ton.


Met de toenemende opbouw van China's wetten en voorschriften zal PMMA in meer toepassingen zijn om meer concurrentievermogen te laten zien.


Bovendien is speciale plexiglas, zoals optische plexiglas, anti-ray plexiglas en plexiglas op cd-niveau in de bouwindustrie van China nog steeds leeg. Er is een grotere ruimte voor ontwikkeling.


2.China plexiglas acryl PMMA productie en marktomstandigheden.


   De huidige totale productiecapaciteit van China voor plexiglasproducten in Nissan bedraagt ongeveer 130.000 ton. Veel fabrikanten, maar de productie schaal is klein.


China's plexiglas-acrylproductie- en verwerkingscapaciteit is zeer groot, maar de productstructuur is niet redelijk. Het kan alleen gewone variëteiten van producten produceren. Het gebrek aan bouwbehoeften van hoogwaardige producten in de verscheidenheid en kwaliteit kan niet voldoen aan de behoeften van de markt. Zoals een constructie met een grote vraag naar het extrusiebord is verplicht een groot aantal uit het buitenland te importeren.


In de afgelopen jaren is de groei van China's plexiglas acrylverbruik zeer snel. Maar omdat China's plexiglas PMMA-variëteiten eentonig zijn, minder kwantiteit, slechte kwaliteit en verre van de behoeften van de binnenlandse markt, waardoor de invoer jaar na jaar aanzienlijk stijgt. In 2000 bereikte China PMMA molding compound invoer tot 77.000 ton terwijl de invoer van plexiglas plaat bijna 4000 ton. Van de invoerzone, Guangdong, Shanghai, Zhejiang en Jiangsu provincies en steden stond de totale invoer voor ongeveer 95% van de totale invoer in China. Jiangsu en Shanghai zijn de belangrijkste productiegebieden van plexiglasgietstukken in China. Door het eenvoudige gietproces en de lage investering gebruiken veel township-bedrijven dit proces voor de productie van workshops. Omdat de apparatuur klein is en de productkwaliteit veel kleiner is dan de kwaliteitsnorm van de bouwmaterialenindustrie, is modelgieten al lang in de buitenland geëlimineerd.


In de jaren 1980, China Acryl plexiglas jaarlijkse omzet van minder dan 20.000 ton. De bouwsector is niet de belangrijkste consumentenmarkt. Sinds de jaren negentig heeft PMMA op de bouwmarkt een grotere ontwikkeling. De consumptiegroei binnenkort. In 2000 is het bereikt op 85.000 ton, waarvan 29.000 ton gietplaat, extrusieplaat 25.000 ton, gietverbod 3,1 miljoen ton (het vormen van geëxtrudeerde platen is niet inbegrepen). De komende jaren zal China's acrylplexiglas marktontwikkelingspercentage op 6% per jaar blijven. Verwacht wordt dat in 2005 de acrylplexiglascapaciteit van China van 110.000 ton in China, waarvan de bouwindustrie ongeveer 60% tot 70% bedroeg.


Al in de jaren twintig hebben Rohm en Haaxin de eerste manier om PMMA-polymerisatie te gebruiken in acrylpanelen (acrylplaat) uitgevonden. Deze plaat heet "oroglas / plexiglas". Het bedrijf slaagde er echter niet om een meer economische productie van PMMA proceslijn te vinden, zodat de acrylplaat (acrylplank) niet universele rol kon zijn.


In 1931, ICI wetenschappers uitgevonden de productie van MMA aceton cyanohydrine methode, deze methode vermindert de kosten van PMMA aanzienlijk, zodat de acrylplaat universeel kan zijn. Tegelijkertijd heeft ICI ook het acrylpaneel (acrylplank) ontwikkeld voor strijders en andere gebieden, toen bouwde het ICI-bedrijf in het Verenigd Koninkrijk 's werelds grootste acrylplatenfabriek.

Een paar:Laat de acryl doos uw jurk opslaan Volgende:OUKE Acryl Plexiglas Principe En Voordelen Van Lasersnijden