Acryl Opbergdoos Selectie En Gebruik

- Apr 17, 2017-

                                                                      

Opslagbox selectie en gebruik


Wat voor materiaal is beter om acryldoos te maken? De markt in het algemeen op plastic en hout tot aan het plastic, hoewel de prijs goedkoop is, maar niet luxueus, de meeste zijn open vorm te doen, niet veel van het aantal te doen is niet de moeite waard. Hout, het is de oudere generatie van de meest gebruikte materialen, en heeft nu OUT, thuis opbergdoos, cadeau doos, wij adviseren acryl materiaal. Zowel aangepaste als ook om logo te printen, benadrukken de business stijl! Geschikt voor detailhandel, geschenken enzovoort.

Acryl, Engels: Acryl! Een soort milieuvriendelijk en zeer transparant materiaal.

12-4.jpg


De acryl doos is niet alleen mooi maar ook luxe en duurzaam. Onze conventionele praktijk is het gebruik van dikker acrylframe 5mm, binnen de lade selectie 3mm acrylplaat, zodat de algemene structuur relatief sterk is. Uitstraling van de behandeling, we kunnen 45 graden hoeksplicing gebruiken, en dan afgeronde hoeken om ervoor te zorgen dat geen hand, geen burr.


Acryl doos, enkele laag kan zonnebril bevatten, multi-verdieping kan zijn sieraden opbergdoos, cosmetica opslag, geplaatst in de kast kan ondergoed opslaan, in de woonkamer kan de afstandsbediening, thee en andere kleine objecten tegemoet te komen. Dat kan stof en netjes geplaatst zijn .


Een paar:Acrylverwerking-Waarom kies OUKE Volgende:Is de acrylverwerkte voedselopslagdoos giftig?