Analyse van de twee eigenschappen van plexiglas

- Jul 16, 2018-


Als het gaat om de twee eigenschappen van plexiglas, bestaat er geen twijfel over fysische eigenschappen en chemische eigenschappen. Dan komen we tot een eenvoudig begrip van de twee eigenschappen van plexiglas vandaag, en verwelkomen geïnteresseerde vrienden om naar ons bedrijf en onze fabriek te komen, kijken uit naar uw bezoek!

Fysieke eigenschappen :

De hittebestendigheid van plexiglas is niet hoog. Hoewel de glasovergangstemperatuur 104 ° C bereikt, varieert de maximale continue gebruikstemperatuur tussen 65 ° C en 95 ° C, afhankelijk van de werkomstandigheden. De warmtevervormingstemperatuur is ongeveer 96 ° C (1,18 MPa). ), Vicat-verwekingspunt van ongeveer 113 ° C. De thermische stabiliteit van plexiglas is medium, beter dan polyvinylchloride en polyoxymethyleen, maar minder dan polyolefine en polystyreen, de thermische ontledingstemperatuur is iets hoger dan 270 ° C en de aanvoertemperatuur is ongeveer 160 ° C, dus er is nog steeds een breed temperatuurbereik voor de smeltverwerking.

Chemische eigenschappen :

Plexiglas is bestand tegen relatief dunne anorganische zuren, maar geconcentreerde anorganische zuren kunnen het eroderen en kunnen bestand zijn tegen alkaliën, maar warm natriumhydroxide en kaliumhydroxide kunnen het etsen en zijn bestand tegen zout en olie. Het is bestand tegen alifatische koolwaterstoffen, onoplosbaar in water, methanol, glycerine, enz., Maar absorbeert alcoholen en zwelt en produceert spanningsscheuren, die niet bestand is tegen ketonen, gechloreerde koolwaterstoffen en aromatische koolwaterstoffen. De oplosbaarheidsparameter is ongeveer 18,8 (J / CM3) 1/2, oplosbaar in veel gechloreerde koolwaterstoffen en aromatische koolwaterstoffen, zoals dichloorethaan, trichloorethyleen, chloroform, tolueen, enz., Vinylacetaat en aceton kunnen het ook laten oplossen. Plexiglas heeft een goede weerstand tegen gassen zoals ozon en zwaveldioxide.

10 (2).jpg

Een paar:Kwaliteitsborging komt van Real-time opvolging Volgende:De klant Dongguan 80 dozen bestellen