Hechting uit het acryl Craft geschenk, erg artistiek gevoel!

- Jul 06, 2017-

Hechting uit het acryl ambachtelijke geschenk, erg artistiek gevoel!

Acryl is een speciale plexiglas, plexiglas is het grootste kenmerk van de conflicterende tekens gebruikt als een display rekwisieten te gebruiken, is momenteel de meest populaire buiten tekenen tekenen van de productie-materialen, in Parijs, New York, Tokio en andere internationale metropool van de bruisende business Area, overal zichtbaar acryl logo ambachten van de mooie figuur.


Acryl handwerk in het productieproces omvat vele processen, waarin de bonding is een zeer essentieel onderdeel van acryl verwerking. Pioneer dragon werknemers bij verlijmen, meestal met behulp van docking, gevel hechting, platte helling hechting en oppervlakte hechting en andere vier bonding technieken, het doel is om uitstotings de lucht tussen de twee PLEXIGLAS platen, terwijl het midden van de injectie lijm , verbetering van de kwaliteit van hechting.


Zelfklevende proces kunt acryl ambachten naadloze docking, de algehele harmonie, sterke sterkte, weerspiegelt de waarde van acryl ambachtelijke cadeau, verbetering van de kwaliteit van acryl ambachten en smaak.

4205941770_281018722.jpg


Een paar:Acryl sieraden Display te koop Volgende:Acrylaat verhogers onderhoud Is gemakkelijk te voorkomen